Billeje Sevilla Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Sevilla Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Sevilla Togstation.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Sevilla Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Sevilla
  4. Sevilla Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Henricus Van Weert Atesa Sevilla Togstation
“Ekstremt kundevenlig og masser af valg”

“"De var yderst hjælpsomme efter vores bil tog skade; yderst kundevenlig. "”

09-02-2015 22:36

Lokal information om Sevilla Togstation

Generel information

Sevilla er beliggende i den sydlige del af Spanien, i regionen Andalusien. Den centrale station i Sevilla, Sevilla Santa Justa, ligger på Avenida de Kansas City, øst for det historiske centrum. Stationen blev indviet i 1992, og blev renoveret for højhastighedstoget mellem Madrid og Sevilla, Spaniens første højhastighedstog. Åbningen faldt sammen med verdensudstillingen, som også blev afholdt i Sevilla. Sevilla er en af Spaniens vigtigste byer, når det kommer til kultur, politik, økonomi, uddannelse og kunst.

Transport

Ønsker du at besøge denne ekstraordinære by? Taxaer stopper over for stationen. Du betaler et ekstra gebyr, fordi du kører fra stationen, og du betaler ekstra per stykke bagage. Bybusser, der tager dig til byens centrum, stopper også her. Linjerne 28, 32, C1 og C2 stopper ved stationen. Der er også en bus (linje E4), som tager dig til lufthavnen. Du kan udleje en bil på Sevilla Santa Justa. Avis, National og Europcar skrankerne kan findes inde i banegårdshallen. Der er tre parkeringspladser omkring stationen. Der er korttidsparkeringspladsen over for stationen. 

Servicer

Du kan købe billetter på billetkontorer. Du kan aflevere din bagage på højre side af terminalen, bag skydedøre, der fører til platformene. Ved siden af biludlejningsfirmaernes skranker, i banegårdshallen, finder du to informationsskranker: en for hele regionen, og den anden for hoteller, restauranter og attraktioner i byen. Sevilla Santa Justa har også toiletter, bagagevogne, telefonbokse og pengeautomater. 

Restauranter og butikker  

Stationen tilbyder et rimeligt udvalg. Der er et cafeteria og mange barer, samt en takeout restaurant, hvor du kan få noget at spise. Der er også mange butikker, herunder en boghandel, butikker, et apotek, en slipsbutik, et vekselkontor og en lotteri butik.

Åbningstider 

Sevilla Station er åben på hverdage fra 04:30 til 12:30.

Nyttige links

Andre udlejningssteder i Sevilla

Ud over Sevilla Togstation i Sevilla, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Sevilla: