Billeje Zagreb Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Zagreb Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Zagreb Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Kroatien
  3. Biludlejning Zagreb
  4. Zagreb Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Maike Hendriksen Fleet Rent a car Zagreb Lufthavn
“Billig, nem og god!”

“Godt kvalitet/pris forhold. Jeg havde ingen problemer.”

25-08-2015 09:43
Nada Vojvodic ORYX Rent A Car Zagreb Lufthavn
“Fremragende”

“God oplevelse.”

05-01-2015 15:49

Lokal information om Zagreb Lufthavn

Zagreb Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Zagreb (Zracna luka), ligger 14 kilometer fra Kroatiens hovedstad. Lufthavnen er også kaldt Pleso Lufthavn, og den er både en militær og civil lufthavn. I 2006 ekspederede 1.6 millioner passagerer. For at være i stand til at håndtere den forventede vækst i de kommende år, mange udvidelser har været planlagt, for eksempel en ny terminal og et luksus hotel. Den gamle terminal vil derefter kun håndtere lavprisflyselskaber. En ny landingsbane er også planlagt.

Lufthavnens infrastruktur vil blive forbedret med en ny vej og en togforbindelse til Zagreb. I øjeblikket er det ikke klart, hvornår det vil blive åbnet. Umiddelbart over for den Internationale ankomsthal, er der en busstation. Hver en halv time, mellem 7.00 og 20.00, der er en bus til Zagrebs centrale busstation. Uden for disse tider er der busser, der forbinder med ankommende og afgående flyvninger.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, og der er et begrænset antal butikker og steder til at spise og drikke. For forretningsrejsende tilbyder lufthavnen følgende faciliteter: en Business Lounge (fax, telefon og Internet), og tre mødelokaler, som kan kombineres i et. Der en bank og et posthus. Førstehjælps-station kan kaldes gennem den centrale informationsskranke. Lufthavnen er rimelig tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustri er Zagreb Lufthavn vist med forkortelserne ZAG (IATA lufthavns kode) og LDZA (IACO lufthavns kode).

Link til den officielle hjemmeside Zagreb Lufthavn

Andre udlejningssteder i Zagreb

Ud over Zagreb Lufthavn i Zagreb, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Zagreb: