Billeje Verona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Verona.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Verona.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Verona

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Verona
EasyTerra Biludlejning Verona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Verona

Biludlejning Verona
Biludlejning Verona

Introduktion

Verona er en af de smukkeste byer i Italien. Shakespeares kærlighedshistorie om Romeo og Juliet fandt sted i Verona. Hertil kommer, at byen også er kendt som Lille Rom på grund af dets betydning i romertiden.

Befolkning

Verona er den 12 største by i Italien: det har omkring 243,000 indbyggere. På grund af sin historiske baggrund har byen set mange bølger af indvandrere. I dag de fleste af sine indbyggere (93 %) er af italiensk oprindelse.

Beliggenhed

Adige-floden løber ligeud gennem Verona. Den berømte Garda-sø er placeret umiddelbart efter til vest for byen. Hertil kommer, at Verona er beliggende tæt på udkanten af Dolomitterne. Det er også muligt at foretage endagsrejser fra Verona til andre omkringliggende interessante landsbyer og byer.

Økonomi

Ligesom mange andre italienske byer er Verona en sand turistattraktion. Hvert år den antikke by tiltrækker mange besøgende. I 2000 blev hele Veronas centrum erklæret Verdensarv af UNESCO. Byen er også berømt for sine vine, ligesom Soave, Valpolicella, Bardolino. Souvenirs er også fremstillet, som derefter sælges til turister. Der er også fabrikker i byen. 

Lufthavne

Verona har en lufthavn, Verona-Villafranca Lufthavn, der ligger 16 kilometer fra byen. Det ekspederer flyrejser fra andre italienske byer, samt fra større europæiske byer som Amsterdam, London og Helsinki.

Offentlig transport

AMT-bus er busselskabet, der opererer i Verona. Linje busserne forbinder stationen til andre steder lige uden for Verona. Ud over busser og tog, der standser i Verona, er der ingen anden form for offentlig transport. Med tog tager det omkring halvandet time til Venedig. Der er også en god togforbindelse til blandt andre steder Milano og Firenze.

Trafik og parkering

I formiddag og tidlig eftermiddag er biler ikke tilladt i byens centrum medmindre du bor på et hotel i centrum. Der er gratis parkeringssteder på Via Citta di Nimes (i nærheden af togstationen) og Porta Vescovo, hvorfra busserne afgår fra bymidten.

Hoteller

Det er ikke meget svært at finde et hotelværelse i Verona, selvom det anbefales at booke i forvejen, især i løbet af sommeren.

Eksterne kilder

For mere information om Verona anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Verona

EasyTerra Biludlejning Verona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Verona, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.