Billeje Pescara

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Pescara.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Pescara

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Pescara
EasyTerra Biludlejning Pescara er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Pescara

Biludlejning Pescara
Biludlejning Pescara

Indledning

Pescara er hovedstaden i provinsen, der har samme navn, og er beliggende i den italienske Abruzzo-region. Den er en moderne badeby, omgivet af smukke sandstrande langs Adriaterhavets kyst. Desuden er der flere nationalparker i den nærmeste omgivelser. 

Befolkning

Byen har 125.000 indbyggere.

Beliggenhed

Pescara er beliggende i det centrale Italien, langs den østlige del af Adriaterhavs kyst. Byen ligger ved mundingen af Pescara-floden, som har sin oprindelse i Appeninerne, hvor floden kaldes Aterno. Der er brede sandstrande, både på den nordlige og den sydlige del af Pescara flodmundingen. 

Økonomi

Den lokale økonomi afhænger primært af turisme i løbet af sommeren. Desuden er der industriel aktivitet, især i dalen af Pescara-floden, hvor billig elektricitet leveres af hydroelektriske kraftværker. I området mellem Pescara og Chieti er der tekstil -og kemisk industri. Andre vigtige sektorer er fødevareindustrien og produktionen af byggematerialer. Det lokale landbrug er primært beskæftiget med dyrkningen af grøntsager, hvoraf størstedelen går til markeder i Rom.

Lufthavne

Lufthavnen i Pescara, Abruzzo International Lufthavn, er beliggende kun 4 kilometer mod vest fra byens centrum, lige ved ydersiden af ringvejen, der omgiver byen.

Offentlig transport

Pescara har et godt offentligt transportnetværk, dog ikke blive overrasket, hvis en bustur bliver aflyst på grund af en ukendt årsag. Der er også busforbindelser til andre byer og landsbyer i regionen, og der er en hyppig busforbindelse til Rom (smuk tur gennem Appeninerne). Pescara har også gode togforbindelser til resten af Italien. Pescara Centrale er den vigtigste togstation, og de to andre togstationer er Pescara Porta Nuova og Pescara San Marco.

Desuden er der færgeforbindelser med Split i Kroatien og flere øer på Adriaterhavet.

Trafik og parkering

Køre rundt i Pescara er ikke noget problem. Du kan enten parkere din bil på gaden (betalingsparkering i byens centrum) i en af parkeringsgarager eller på den store parkeringsplads på havnen. Der er glimrende motorvejsforbindelser med resten af Italien. A14 kystvejen (Bologna -Taranto) løber med en bred kurve omkring Pescara, denne vej er sluttet til A25, der løber gennem Appeninerne og senere fortsætter, som A24 til Rom.

Hoteller

Fordi den er en velrenommeret badeby er der ingen mangel på hoteller og ressorter. Hotel Esplanade er den mest stilfulde hotel af alle, fuldstændig renoveret, den udstråler herligheden fra det tidlige 20.århundrede. Nogle hoteller langs kysten har en privat strand. 

Selv om der er et stort udvalg af indkvarteringer, vi stadig råder dig til at bestille i god tid i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Pescara, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Pescara

EasyTerra Biludlejning Pescara sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Pescara, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.