Billeje Lecce

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lecce.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Lecce.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lecce

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Lecce
EasyTerra Biludlejning Lecce er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Lecce

Indledning

Den italienske by Lecce kaldes 'Firenze i syd', fordi byen huser mange arkitektoniske monumenter i barokstil. Grækerne grundlagde byen for mere end 2000 år siden. 

Befolkning

Lecce har næsten 100.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Lecce ligger i den sydligste del af Italien, centralt på Salentine halvøen, som du sikkert kender bedre som 'støvlens hæl'. Brindisi ligger 40 kilometer nord-nordvest for Lecce.

Økonomi

Fra et økonomisk synspunkt er 'Lecce sten' et af de vigtigste eksportprodukter. Det er en særlig type af kalksten, forholdsvis blødt og derfor egnet til skulpturer. Lecce er også et handelscentrum for landbrugsprodukter fra omegnene, hovedsageligt oliven (hvoraf en del omdannes til olie) og vin. Lecce har også nogle keramiske fabrikker.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Aeroporto del Salento tæt på Brindisi, langs SS16/SS379. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil: først tager du SS613 til Brindisi, og derefter følg skiltene. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. Forvent en rejsetid på omkring 40 minutter.

Offentlig transport

SGM står for driften af den offentlige bustransport i og omkring Lecce. Byrådet i Lecce forsøger at få folk til at lade deres biler står ved at tilbyde billige leje cykler. Der er adskillige af disse såkaldte (fuldautomatisk) Bicincittà skure i byen. 

Trafik og parkering

At finde en ledig parkeringsplads i Lecces centrum kan være svært, men omkring byens centrum er der tre P+R områder (Carlo Pranzo, Via Torre del Parco og Foro Boario), hvor du kan parkere din bil for at fortsætte din rejse med offentlig transport. 

Hoteller

Lecce har et godt udvalg af overnatningssteder. Der er luksushoteller i byens centrum, ofte beliggende på attraktive palæer, men der er også almindelige pensionater og bed & breakfasts. Der er campingpladser og feriecentre i byens omgivelser, og du kan udleje gårde (landboturisme). I dette tilfælde er en udlejningsbil praktisk. 

Eksterne kilder

For mere information om Lecce, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Lecce

EasyTerra Biludlejning Lecce sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Lecce, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.