Billeje Lecce

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lecce.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lecce

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Lecce
EasyTerra Biludlejning Lecce er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Lecce

Indledning

Den italienske by Lecce kaldes 'Firenze i syd', fordi byen huser mange arkitektoniske monumenter i barokstil. Grækerne grundlagde byen for mere end 2000 år siden. 

Befolkning

Lecce har næsten 100.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Lecce ligger i den sydligste del af Italien, centralt på Salentine halvøen, som du sikkert kender bedre som 'støvlens hæl'. Brindisi ligger 40 kilometer nord-nordvest for Lecce.

Økonomi

Fra et økonomisk synspunkt er 'Lecce sten' et af de vigtigste eksportprodukter. Det er en særlig type af kalksten, forholdsvis blødt og derfor egnet til skulpturer. Lecce er også et handelscentrum for landbrugsprodukter fra omegnene, hovedsageligt oliven (hvoraf en del omdannes til olie) og vin. Lecce har også nogle keramiske fabrikker.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Aeroporto del Salento tæt på Brindisi, langs SS16/SS379. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil: først tager du SS613 til Brindisi, og derefter følg skiltene. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. Forvent en rejsetid på omkring 40 minutter.

Offentlig transport

SGM står for driften af den offentlige bustransport i og omkring Lecce. Byrådet i Lecce forsøger at få folk til at lade deres biler står ved at tilbyde billige leje cykler. Der er adskillige af disse såkaldte (fuldautomatisk) Bicincittà skure i byen. 

Trafik og parkering

At finde en ledig parkeringsplads i Lecces centrum kan være svært, men omkring byens centrum er der tre P+R områder (Carlo Pranzo, Via Torre del Parco og Foro Boario), hvor du kan parkere din bil for at fortsætte din rejse med offentlig transport. 

Hoteller

Lecce har et godt udvalg af overnatningssteder. Der er luksushoteller i byens centrum, ofte beliggende på attraktive palæer, men der er også almindelige pensionater og bed & breakfasts. Der er campingpladser og feriecentre i byens omgivelser, og du kan udleje gårde (landboturisme). I dette tilfælde er en udlejningsbil praktisk. 

Eksterne kilder

For mere information om Lecce, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Optimo Rent
 • Sicily by Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Lecce

EasyTerra Biludlejning Lecce sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Lecce, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.