Billeje Brindisi Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Brindisi Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Brindisi Lufthavn.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Brindisi Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Brindisi
  4. Brindisi Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Ernst LocautoRent Brindisi Lufthavn
“EasyTerra arbejder hurtigt, med en god service til en god pris.”

“"Jeg har brugt EasyTerra ved flere lejligheder (et par gange i Italien og Kroatien). De har et godt netværk og et bred udvalgt af biler. Det er også en stor fordel, at du ofte kan få en fradragsberettigede dækning ved meget lave omkostninger. Når du booker med god tid er deres priser også meget konkurrencedygtige. Jeg vil derfor helt klart anbefale dem. "”

02-08-2015 19:44
Salvatore Pellegrino LocautoRent Brindisi Lufthavn
“Ikke gennemskuelig”

“Ved afhentning af lejebilen, beder de dig altid om at tegne yderligere forsikring mod det ene og det andet. Det ville være bedre, hvis der ikke er nogen uventede overraskelser. Når du booker online bør det være klart, hvilke forsikringer er inkluderet.”

31-07-2015 08:13

Lokal information om Brindisi Lufthavn

Brindisi Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Brindisi, 'Papola Casale', ligger tre kilometer mod nord af denne italienske havn. Sammen med Bari ekspederer denne lufthavn de vigtigste dele af lufttrafikken i Alulia (Puglia) i det sydlige Italien. Lufthavnen i Brindisi er en del af Aeroporti di Puglia, som lufthavnene i Foggia og Taranto også tilhører.

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. Der er en busservice til centrum af Brindisi. Ruten fra lufthavnen til byen er tydeligt angivet. 

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er forskellige hoteller i Brindisi. Antallet af butikker og steder til at spise og drikke er begrænsede. Der er to (mellemmåltid) barer og en restaurant. Derudover er der automater med varme og kolde drikke samt snacks. Bortset fra nogle grundlæggende faciliteter (fax, telefon) på serviceskranken, er der ingen business faciliteter. I terminalbygningen er der ingen pengeautomater. Lufthavnen er rimeligt tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Brindisi Lufthavn vist med forkortelserne BDS (IATA lufthavnskode) og LIBR (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Brindisi Lufthavn