Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Crotone

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Crotone.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Crotone

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Crotone
EasyTerra Biludlejning Crotone er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Crotone

Indledning 

Crotone er en havneby og badeby i Calabrien i det sydlige Italien, og hovedstaden i provinsen af samme navn. Byen ligger i smukke omgivelser, herunder aflange sandstrande. Castello di Carlo V (og museet, der ligger i slottet) i selve byen er et besøg værd. 

Befolkning

Byen har mere end 60.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Crotone ligger i det sydlige Italien, i regionen Calabrien (i 'spidsen' af den 'italienske støvle') ved det Ioniske Hav. Ud over strande består omgivelserne af barske natur og uregelmæssigt formede klippekyster. Lamezia Terme ligger mere end 100 kilometer vest for Crotone.

Økonomi

Calabrien er en af Italiens fattigste regioner, selv om situationen er på det seneste blevet forbedret en lille smule, også takket være øget turisme. Crotone plejede at være et industricentrum, hovedsageligt kemiskindustri, men det er næsten forsvundet. Callcentre tilbyder nu beskæftigelse, men mange indbyggere i Crotone er arbejdsløse. 

Lufthavne

Crotone Lufthavn, Sant'Anna Lufthavn, ligger 15 kilometer sydvest for byens centrum og er let tilgængelig med udlejningsbil ad SS106.

Offentlig transport

Crotone har god offentlig bustransport, og i modsætning til nogle andre italienske byer kører busser tit og til tiden. Der er også togforbindelser til steder, der ligger i nærheden samt til større byer som Reggio di Calabria (regionens hovedstad), Rom og Bologna. Derudover er der færgeforbindelser til andre byer i det sydlige Italien.

Trafik og parkering

Hvad kan vi sige? Rodet og den italienske måde, er, hvordan man bedst kan beskrive trafikken i Crotone. Når du bliver vant til det, vil du ingen problemer have med at finde din vej rundt, og at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil vil i almindelighed heller ikke forårsage problemer. Normalt, kan du for eksempel finde en fri parkeringsplads i nærheden af havnen.

Hoteller

Calabrien er endnu ikke blevet særlig godt udviklet som turistdestination, men bliver besøgt af flere og flere mennesker. Derfor har udbuddet af indkvarteringsmuligheder blevet forøget i de seneste år. I Crotone vil du især finde almindelige pensionater, men også nogle gode hoteller. Du kan også leje lejligheder, som er ideelle hvis du ønsker at blive længere i Crotone.

Eksterne kilder 

For mere information om Crotone, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • Europcar
  • Keddy By Europcar
  • SIXT Rent a Car

Biludlejningssteder i Crotone

EasyTerra Biludlejning Crotone sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Crotone, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.