Biludlejning Reggio di Calabria

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Reggio di Calabria.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Reggio di Calabria

EasyTerra Biludlejning Reggio di Calabria er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Reggio di Calabria

Indledning

Reggio Calabria er officielt kaldt Reggio di Calabria, men præfikset er ofte udeladt. Det er en gammel by, der blev grundlagt af grækerne i det 8. århundrede f.Kr.. I halvfjerdserne og firserne fra det forrige århundrede havde mafiaen et fast greb om byen. Men i halvfemserne en protestbevægelse begyndte at fjerne denne udbredte korruption. Symbolet for byens genoplivning er promenaden langs havet Lungomare Falcomatà, opkaldt efter borgmesteren, der kæmpede mod mafiaen og korruption. Strandene nord og syd for Reggio (på det Tyrrhenske Hav og det Ioniske Hav) er meget attraktive for turister. Men glem ikke at besøge et interessant museum om det Store Grækenland (Museo Nazionale della Magna Grecia). Landskabet omkring byen er betagende med Nationalparken omkring Aspromonte bjerget, som sit højdepunkt.

Befolkning

Byen har en befolkning på omkring 200.000.

Beliggenhed

Reggio Calabria ligger på spidsen af den italienske "støvle", eller i den sydlige del af det italienske fastland. Byen Messina – på Sicilien – ligger på tværs af et smalt stræde.

Nord for det ligger det Tyrrhenske Hav syd for det Ioniske Hav.

Økonomi

Havnen i Reggio Calabria spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi. Ikke kun for eksporten af regionale landbrugsprodukter, men også for fiskeri. Takket være de smukke strande i området, er Reggio en populær feriedestination. I området findes olivenlunde, druer og citrusfrugter, herunder bergamot, en syre citrus, som anvendes til aromatisering af Earl Grey te. Olien fra skorpen af bergamotter er en ingrediens til parfume. Desuden er der tobaksindustri i Reggio Calabria.

Lufthavne

Reggio Calabria Lufthavn ligger på den sydlige kant af byen. Aeroporto dello Stretto Tito Minniti er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følg Viale Calabria. Lufthavnen kan også tilgås fra vej SS106. Frakørslen til terminalen er klart angivet.

Offentlig transport

Reggio Calabria har gode offentlige transportmidler. Busser er moderne og kører regelmæssigt og sædvanligvis til tiden. Desuden er der gode tog- og busforbindelser til andre steder i Calabria og resten af Italien.

Trafik og parkering

Reggio Calabria er en temmelig travlt by og du skal måske vænne dig lidt til den italienske måde at køre på. Alligevel er det ikke svært at finde rundt i Reggio. Det er ikke tilrådeligt at parkere din bil på gaden. Der er masser af bevogtede parkeringspladser til rådighed.

Hoteller

Byen har et bredt udvalg af hoteller og pensionater. På strandene, nord og syd for byen, er der større hoteller og feriecentre. Desuden er der flere campingpladser i området. Reggio og dens omgivelser er et populært feriemål. Hvis du gerne vil besøge Reggio Calabria om sommeren, anbefaler vi, at du booker din overnatning i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Reggio Calabria, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: