Billeje Lamezia Terme

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lamezia Terme.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lamezia Terme

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Lamezia Terme
EasyTerra Biludlejning Lamezia Terme er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Lamezia Terme

Biludlejning Lamezia Terme
Biludlejning Lamezia Terme

Indledning

Lamezia Terme er en by i den italienske region af Calabrien. Kommunen blev stiftet i 1968 ved fusionen af tre kommuner, hvoraf Nicastro var den største en. Byen ligger tæt på det Tyrrhenske Hav. Kysten har fantastiske sandstrande. Desuden kan du finde relikvier fra (gamle) romere og grækere i området.

Befolkning

Byen har næsten 75.000 indbyggere.

Beliggenhed

Lamezia Terme er centralt beliggende i Calabrien, den sydlige del af provinsen, der repræsenterer tåen af den italienske ‘støvle’. Tyrrhenske Havet er beliggende vest for byen, og langt over 70 kilometer væk ligger kystlinjen af det Ioniske Hav. Reggio di Calabria er beliggende 135 kilometer mod syd (bagest i tåen af den italienske støvle).

Økonomi

Landbrug spiller en vigtig rolle i økonomien. Oliven dyrkes i store mængder og en del af dem anvendes til produktionen af høj kvalitet olivenolie. Druer bliver også dyrket (delvis for vinproduktion), samt figner og citrusfrugter, vinmarkerne er generelt små og mellemstore. Lamezia er berømt for sin tør rødvin, der er kendetegnet ved den lokale Nerello Mascales druer.

Lufthavne

Femten kilometer for den sydvestlige del af byen ligger Lamezia Terme Lufthavn.

Offentlig transport

Offentlig bustransport er drevet af “Lamezia Multiservizi”. Der er en regelmæssig service til lufthavnen, desuden er der 18 buslinjer, der vil tage til din ønskede destination, men en gang imellem kan en bus bryde ned.

Trafik og parkering

Køre rundt i Lamezia Terme uden for myldretiden er ikke noget problem. Men se til, hvor du parkerer, fordi det er ikke altid klart angivet om du ikke skal betale eller om du skal, og i givet fald, hvordan.

Bilen er langt den bedste transportmiddel for at udforske de omkringliggende områder. Byen ligger ved siden af A3 kystmotorvejen fra Salerno til Reggio di Calabria. Du kan nå Catanzaro ved kystlinjen på det Ioniske Hav, ved at tage SS288.

Hvis du har mere tid til at bruge, så rejs sydpå for Lamezia Terme, kystvejen mellem Pizzo Calabro og Capo Vaticano er betagende. Ikke køre forbi Tropea uden at stoppe, centrum af denne karakteristisk by har en fantastisk havudsigt.  

Hoteller

Lamezia Terme har mange hoteller og kroer til at tilbyde. Men de fineste hoteller og ressorter ligger langs kystlinjen af det Tyrrhenske Hav, især længere nede mod syd finder du velbeliggende hoteller. Hvis du planlægger at besøge denne region i sommermånederne, råder vi dig til at bestille dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Lamezia Terme, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Lamezia Terme

EasyTerra Biludlejning Lamezia Terme sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Lamezia Terme, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.