Billeje Arnhem

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Arnhem.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Arnhem

 1. Hjem
 2. Biludlejning Holland
 3. Biludlejning Arnhem
EasyTerra Biludlejning Arnhem er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Arnhem

Biludlejning Arnhem
Biludlejning Arnhem

Introduktion

Arnhem er hovedstaden af provinsen Gelderland. I løbet af 2. verdenskrig blev byens centrum ødelagt i Slaget ved Arnhem, hvilket rent faktisk var en kamp om Rhinen-broen. Ved den bro (nu: John Frost broen) bliver Slaget ved Arnhem mindet hvert år. Efter krigen blev centrum genopbygget, hvilket har givet den en moderne følelse. Udenfor bycentrum har Arnhem rummelige nabolag med masser af natur. Der er også mange smukke parker.

Befolkning

Byen har næsten 150.000 indbyggere. I anden halvdel af det 19. århundrede, blev byen populær blandt rige borger og mennesker der returnerede fra Hollandsk Ostindien. På det tidspunkt havde byens og dets indbyggere et moralistisk image, hvilket altid er vedblevet med befolkningen af Arnhem.

Beliggenhed

Arnhem er beliggende i den østlige del af Nederlandene på floden Nederrijn, ikke langt fra den tyske grænse. Øst for byen flyder floden Rhinen og i nord grænser Arnhem op til Veluwe regionen. Nijmegen er den nærmeste store by (20 km.). Arnhem er placeret 65 km. fra Utrecht, 85 km. fra Eindhoven, 100 km. fra Amsterdam og 120 km. fra Rotterdam. Sydvest for Arnhem ligger Betuwe regionen, der er centrum for den hollandske frugtdyrkning.

Økonomi

Som en provinsiel hovedstad spiller regeringen en vigtig rolle i Arnhems økonomi. Derudover er energisektoren vigtig: to store energiselskaber har der deres hovedkvarterer og også det hollandske certifikationsbureau KEMA er beliggende i byen. Derudover er der få financielle institutioner, som f.eks. forsikringsbanken OHRA og Postbanks regionale kontorer. Dertil er der et stort kemisk selskab, AKZO Nobel.

Turistattraktioner er Friluftsmuseet (med rekonstrueret historiske huse og gårde), safari parken Burgers' Zoo og den Nationale Park "De Hoge Veluwe".

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er lige over den tyske grænse, den tidligere militære flyveplads Laarbrucht, hvilken har skiftet navn til Lufthavn Weeze. Den anvendes kun af lavprisbærer med direkte flyforbindelser til bl.a. London, Barcelona og Rom. Lufthavn Weeze er beliggende 70 km. fra Arnhem.

Offentlig transport

Arnhem har et netværk af trolleybusser, der er unikt i Holland. Busserne er forbundet med et ovenhængende elektrisk kabel. Der er planer om at erstatte trolleyerne eventuelt med hydrogen-brændstof busser. Foruden trolleybusserne er der også regelmæssige by -og regionalbusser i byen. Den centrale busstation er beliggende i Stationsplein, tæt på jernbanestationen. Der er direkte togforbindelser med Utrecht, Amsterdam, Rotterdam og Haag.

Trafik og parkering

Arnhem har temmelig brede vejbaner og gader, hvilket gør det et let sted at køre. Nogle veje snoer sig på underlige måder, hvilket vil teste dine orienteringsevner. Nogle veje er også, især i centrum, ensrettede.

I og omkring centrum er der seks parkeringshuse, der er indikeret gennem skilte med teksten "Centrumring+P". Du kan også parkere din lejet bil på gaden, men det kan være svært at finde en parkeringsplads, især på lørdage, den månedlige shoppe-søndag og shoppeaftner om torsdage. Du behøver ikke betale ved parkeringsmetre på søndage (pånær på shoppe-søndage). Det er billigere at parkere tæt på Gelredome Stadion i Arnhem-Zuid. Der er regelmæssige busser fra transferium til bycentrum.

Hoteller

Byen har et fornuftigt udvalg af hoteller helt fra lavpris til 4-stjernet hoteller. Tæt på Arnhem er hotellerne ofte placerede i smukke grønne omgivelser. Hvis du vil opholde dig på et bestemt hotel er det klogt at booke i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Arnhem anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Arnhem

EasyTerra Biludlejning Arnhem sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Arnhem, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.