Billeje Rotterdam Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Rotterdam Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Rotterdam Lufthavn.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Rotterdam Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Holland
  3. Biludlejning Rotterdam
  4. Rotterdam Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Henk Boogaers Europcar Rotterdam Lufthavn
“Fremragende service. ”

“"At vælge EasyTerra er nemt. Det var femte gang for os. Godt udvalg af biler, perfekt og godt kvalitet-pris forhold. Sidste søndag, den 23.august, blev mit fly forsinket 4 timer. Vi landede i Amsterdam i stedet for Rotterdam, men takket være den fremragende forklaring af Rinske og assistancen fra havnen servicen var jeg i stand til at afhente bilnøglerne klokken 04:30 i Rotterdam Lufthavn. Bravo. (Jeg havde, for den sags skyld, allerede foretaget endnu en booking fra den 05.oktober til den 10.oktober) Voucher nummer: EU9382087-1 "”

25-08-2015 13:33
Johannes Nuboer Europcar Rotterdam Lufthavn
“Europcar Rotterdam The Hague Lufthavn”

“Fremragende service den 13. februar kl. 16:00.”

10-03-2015 12:51

Lokal information om Rotterdam Lufthavn

Rotterdam lufthavn i en nøddeskal

Rotterdam lufthavn var oprindeligt kaldt Zestienhoven lufthavn. Den blev åbnet i 1956 og var i begyndelsen meget succesfuld. I 1970erne gik tingene ned ad bakke og der var tale om at lukke lufthavnen. Strømmen ændredes med den økonomiske optur i 1990erne og en beslutning blev taget for at bevare lufthavnen i dens aktuelle beliggenhed i nærheden af Rotterdam. Den er nu en vigtig regional lufthavn og behandler årligt mere end en million passagerer. Der er ingen metro eller togforbindelse, men lufthavnen er let at nå med bil eller bus. Der er et antal hoteller i nærheden af lufthavnen, hvor den tætteste er lige foran indgangen.

Ved lufthavnen er der en butik der specialiseres i parfume og typiske hollandske souvenirs. Hvis du vil have noget at spise er der to restauranter på stueetageen og på første sal.

Der er pengeautomater og GWK Travelex har et kontor i Rotterdam lufthavn hvor du kan veksle valutaer. Der er trådløst internet tilgængeligt overalt i lufthavnen. Derudover er lufthavnen let tilgængelig for handicappede mennesker.

I aviationsindustrien er Rotterdam lufthavn indikeret med forkortelserne RTM (IATA lufthavnskode) og EHRD (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Rotterdam lufthavn

Andre udlejningssteder i Rotterdam

Ud over Rotterdam Lufthavn i Rotterdam, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Rotterdam: