Billeje Iraklio

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Iraklio.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Iraklio

 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Kreta
 4. Biludlejning Iraklio
EasyTerra Biludlejning Iraklio er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Iraklio

Biludlejning Iraklio
Biludlejning Iraklio

Introduktion

Iraklio er hovedstaden på den græske ø Kreta. For de fleste turister er det også førstehåndsindtrykket af byen. I og omkring byen er der fortsat mange minder om fortiden. I selve byen er der f.eks. en befæstning, der blev bygget af venetianerne. Lidt syd for byen ligger Knossos' paladskompleks, hvor den legendariske kong Minos havde sit hovedkvarter. Kunstprodukter der er blevet opdaget, er overgivet til byens arkæologiske museum.

Befolkning

Iraklio har omkring 150.000 indbyggere, hvilket gør det til den femtestørste by i Grækenland.

Beliggenhed

Iraklio er centralt beliggende på øens nordlige kyst, i Middelhavet, 100 km. vest for det græske fastland og 300 km. nord for Libyen.

Økonomi

Byen er Kretas kommercielle centrum. Havnen spiller en vigtig rolle i eksporten af produkter såsom oliven, olivenolie, citrusfrugter, tomater og ost. Byens industri består hovedsaligt af fabrikker, der behandler eller pakker disse produkter. Landbrug og besætning var hovedindtægtskilderne indtil opdukken af turisme i 1970erne. Nu til dags er turisme hovedindtægtskilden. Kreta tiltrækker årligt to millioner turister, hvoraf størstedelen ankommer til Iraklio.

Lufthavne

Fem km. øst for Iraklio ligger Kretas vigtigste internationale lufthavn Nikos Kazantzakis. Det er en travl lufthavn, der behandler mange charterfly, især i løbet af sommeren. Der er regelmæssige flyafgange mod andre græske øer og det græske fastland. Transavia vedligeholder en direkte forbindelse med Amsterdam. Vejen der fører til lufthavnen er kaldet "Karou".
Kretas anden internationale lufthavn - Daskalogiannis - er beliggende i nærheden af Chania, der ligger 140 km. vest for Iraklio.

Offentlig transport

Der er to busstationer. Fra station A (på den anden side af havnen) afgår lokale busser mod Knossos paladskompleks og lufthavnen, såvel som imod den nordlige kyst og steder i det vestlige Kreta. Disse busser afgår ofte og til tiden. For alle andre destinationer må du gå til station B, der er beliggende i den vestlige del af byens centrum, tæt ved den gamle bymur.

Derudover er der færgeforbindelser mod andre græske øer og det græske fastland, men også mod f.eks. Haifa (Israel) og Alexandria (Egypten).

Trafik og parkering

Folk i Grækenland har en anden måde at køre på, end den du er vant til. Sommetider ligner det at trafiklys og vejskilte blot eksisterer med dekorativt formål og ikke indikerer hvad der er lovligt og hvad ikke er. Husk det! F.eks.: et grønt lys betyder ikke nødvendigvis, at der ikke vil komme modgående trafik fra alle sider. I ensrettede gader kan du møde biler kørende i den forkerte retning.

Mange veje er ikke blevet vedligeholdt i flere år, hvilket betyder at de kan være glatte, endda i tørre vejrforhold. Endvidere kan du møde flokke af får eller geder. Den basale regel for når du kører på Kreta er: forvent altid det uventede. På veje udenfor byerne er fartgrænsen 90 km/t.

Iraklios centrum er temmelig småt. Efterlad din bil ved hotellet eller i et af parkeringshusene omkring den gamle bymur og fortsæt til fods. Hvis du beslutter dig for at tage bilen med dig ind i centrum: der er parkeringspladser i nærheden af den gamle havn og ved El Greko-parken.

Hoteller

Der er mange hoteller i Iraklio. I løbet af højsæsonen anbefaler vi på det kraftigste, at du booker i forvejen. Udenfor højsæsonen vil du højst sandsynligt kunne finde et hotelværelse når du ankommer. Der er også lejligheder til leje både for korte og længere perioder.

Eksterne kilder

For mere information om Iraklio anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Iraklio

EasyTerra Biludlejning Iraklio sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Iraklio, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.