• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Iraklio

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Iraklio.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Iraklio

EasyTerra Biludlejning Iraklio er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Iraklio

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Iraklio

Biludlejningstilbud i Iraklio

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Iraklio

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Iraklio

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Iraklio. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Fra kr 119 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (378)
  Fra kr 151 / dag
 • Volta4u

  8.3 (23)
  Fra kr 109 / dag
 • Budget

  8.2 (8849)
  Fra kr 73 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Fra kr 74 / dag
 • Europcar

  7.9 (7171)
  Fra kr 73 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Fra kr 107 / dag
 • Payless Car Rental

  7.8 (447)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  7.8 (7778)
  Fra kr 71 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Fra kr 96 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.6 (6042)
  Fra kr 120 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1687)
  Fra kr 79 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Fra kr 56 / dag
 • Green Motion

  7.5 (1692)
  Fra kr 68 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (390)
  Fra kr 51 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1062)
  Fra kr 72 / dag
 • Avis

  7.4 (5258)
  Fra kr 81 / dag
 • addCarRental

  7.3 (92)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Drive Hellas

  7.3 (234)
  Fra kr 65 / dag
 • Centauro

  7.3 (4379)
  Fra kr 37 / dag
 • OK Rent a car

  7.1 (901)
  Fra kr 50 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.8 (747)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.7 (4998)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  6.5 (445)
  Fra kr 51 / dag
 • Abbycar

  6.4 (539)
  Fra kr 68 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3411)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  5.9 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • WHEEGO

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 58 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Iraklio?

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Iraklio) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Iraklio) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Iraklio), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Iraklio), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Iraklio) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Iraklio) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Iraklio) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Iraklio) er Marts den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Iraklio) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Iraklio) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Iraklio) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Iraklio) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Iraklio) er Januar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Iraklio - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Iraklio) er Marts den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Iraklio

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Iraklio, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Iraklio

EasyTerra Biludlejning Iraklio sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Industrial Area

Information om Iraklio

Introduktion

Iraklio er hovedstaden på den græske ø Kreta. For de fleste turister er det også førstehåndsindtrykket af byen. I og omkring byen er der fortsat mange minder om fortiden. I selve byen er der f.eks. en befæstning, der blev bygget af venetianerne. Lidt syd for byen ligger Knossos' paladskompleks, hvor den legendariske kong Minos havde sit hovedkvarter. Kunstprodukter der er blevet opdaget, er overgivet til byens arkæologiske museum.

Befolkning

Iraklio har omkring 150.000 indbyggere, hvilket gør det til den femtestørste by i Grækenland.

Beliggenhed

Iraklio er centralt beliggende på øens nordlige kyst, i Middelhavet, 100 km. vest for det græske fastland og 300 km. nord for Libyen.

Økonomi

Byen er Kretas kommercielle centrum. Havnen spiller en vigtig rolle i eksporten af produkter såsom oliven, olivenolie, citrusfrugter, tomater og ost. Byens industri består hovedsaligt af fabrikker, der behandler eller pakker disse produkter. Landbrug og besætning var hovedindtægtskilderne indtil opdukken af turisme i 1970erne. Nu til dags er turisme hovedindtægtskilden. Kreta tiltrækker årligt to millioner turister, hvoraf størstedelen ankommer til Iraklio.

Lufthavne

Fem km. øst for Iraklio ligger Kretas vigtigste internationale lufthavn Nikos Kazantzakis. Det er en travl lufthavn, der behandler mange charterfly, især i løbet af sommeren. Der er regelmæssige flyafgange mod andre græske øer og det græske fastland. Transavia vedligeholder en direkte forbindelse med Amsterdam. Vejen der fører til lufthavnen er kaldet "Karou".
Kretas anden internationale lufthavn - Daskalogiannis - er beliggende i nærheden af Chania, der ligger 140 km. vest for Iraklio.

Offentlig transport

Der er to busstationer. Fra station A (på den anden side af havnen) afgår lokale busser mod Knossos paladskompleks og lufthavnen, såvel som imod den nordlige kyst og steder i det vestlige Kreta. Disse busser afgår ofte og til tiden. For alle andre destinationer må du gå til station B, der er beliggende i den vestlige del af byens centrum, tæt ved den gamle bymur.

Derudover er der færgeforbindelser mod andre græske øer og det græske fastland, men også mod f.eks. Haifa (Israel) og Alexandria (Egypten).

Trafik og parkering

Folk i Grækenland har en anden måde at køre på, end den du er vant til. Sommetider ligner det at trafiklys og vejskilte blot eksisterer med dekorativt formål og ikke indikerer hvad der er lovligt og hvad ikke er. Husk det! F.eks.: et grønt lys betyder ikke nødvendigvis, at der ikke vil komme modgående trafik fra alle sider. I ensrettede gader kan du møde biler kørende i den forkerte retning.

Mange veje er ikke blevet vedligeholdt i flere år, hvilket betyder at de kan være glatte, endda i tørre vejrforhold. Endvidere kan du møde flokke af får eller geder. Den basale regel for når du kører på Kreta er: forvent altid det uventede. På veje udenfor byerne er fartgrænsen 90 km/t.

Iraklios centrum er temmelig småt. Efterlad din bil ved hotellet eller i et af parkeringshusene omkring den gamle bymur og fortsæt til fods. Hvis du beslutter dig for at tage bilen med dig ind i centrum: der er parkeringspladser i nærheden af den gamle havn og ved El Greko-parken.

Hoteller

Der er mange hoteller i Iraklio. I løbet af højsæsonen anbefaler vi på det kraftigste, at du booker i forvejen. Udenfor højsæsonen vil du højst sandsynligt kunne finde et hotelværelse når du ankommer. Der er også lejligheder til leje både for korte og længere perioder.

Eksterne kilder

For mere information om Iraklio anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Budget
 • Sixt
 • Europcar
 • ACE Rent A Car
 • Thrifty
 • Payless Car Rental
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Yours Carrental
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • addCarRental
 • Drive Hellas
 • Centauro
 • OK Rent a car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • WHEEGO
 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Iraklio