Billeje Saint-Malo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Saint-Malo.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Saint-Malo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Saint-Malo.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Saint-Malo

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Saint-Malo
EasyTerra Biludlejning Saint-Malo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Saint-Malo

Indledning 

Engang var Saint-Malo piraternes smuthul; senere blev det omdannet til en fæstning for at forsvare Frankrig mod vikingerne, og endnu senere briterne. I dag er byen en af de vigtigste turistattraktioner i Bretagne. Den middelalderlige, befæstede by blev næsten ødelagt under Anden Verdenskrig, men bagefter blev smukt restaureret. Mere end 200.000 turister besøger denne historiske perle om året.

Befolkning

Byen har omkring 55.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Saint-Malo ligger på den nordlige kyst af Bretagne, i den nordvestlige del af Frankrig. Byen ligger ved Saint-Malo halvøen, der på nordsiden afgrænses af de britiske Kanaløer Jersey og Guernsey.

Økonomi

Saint-Malos havn spiller en central rolle i den lokale økonomi. Gødning, træ og landbrugsprodukter eksporteres via havnen, især til Storbritannien og Irland. Det er også et vigtigt passagerhavn. Der er direkte færgeforbindelse til Portsmouth og Poole. Turismen er en anden væsentlig sektor for økonomien, ikke kun lokal turisme, men også turister, der rejser gennem Saint-Malos havn til de britiske Kanaløer.

Lufthavne

Dinard Pleurtuit Saint-Malo Lufthavn bruges primært af lavprisflyselskab Ryanair. Lufthavnen er beliggende 8 kilometer sydvest for byens centrum; den er let tilgængelig med udlejningsbil ad Avenue du Général de Gaulle (D301) og dernæst D168. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Den gamle befæstede by udforskes bedst til fods, men der er også et turisttog, som for et betydeligt beløb kører langs de vigtigste interessesteder. Bustransporten i byen er god. Der er to busstationer: i nærheden af togstationen og lige uden for den gamle bymur (St. Vincent). Busserne i byen kører kun til midnat. Der er også gode togforbindelser til Rennes, og et par gange om dagen er der en TGV-forbindelse til Paris. Der er færgeforbindelse til Portsmouth og Poole på Englands sydkyst. 

Trafik og parkering

De smalle gader i den gamle fæstningsby er alle ensrettede gader. Dette gør det vanskeligt at orientere sig, og det historiske centrum udforskes bedst til fods. Der er parkeringspladser til at parkere din udlejningsbil udenfor bymurene, i nærheden af havnen, men der er også nogle parkeringshuse fra Q-Park inden for byens mure. 

Hoteller

Saint-Malo har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, men hvis du absolut ønsker at bo i den gamle by, anbefaler vi at bestille dit hotelværelse i god tid. Der er også nogle hoteller langs kysten, øst for den historiske by. For en smuk udsigt over kysten (og Saint-Malo), kan du booke et hotel i Dinard, lige vest for Saint-Malo.

Eksterne kilder 

For mere information om Saint-Malo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Saint-Malo

EasyTerra Biludlejning Saint-Malo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Saint-Malo, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.