• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Saint-Malo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Saint-Malo.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Saint-Malo

EasyTerra Biludlejning Saint-Malo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Saint-Malo

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Saint-Malo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Saint-Malo

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Saint-Malo. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Dollar Rent a Car

  8.8 (4522)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.3 (5685)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.3 (6191)
  Fra kr 390 / dag
 • Hertz

  8.2 (7097)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Fra kr 331 / dag
 • Alamo

  7.9 (9004)
  Fra kr 269 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3618)
  Fra kr 306 / dag
 • Europcar

  8.5 (8417)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.7 (2032)
  Fra kr 299 / dag
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Saint-Malo?

Biludlejere i og omkring Saint-Malo

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Saint-Malo, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Saint-Malo

EasyTerra Biludlejning Saint-Malo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

27 Avenue Aristade Briand

Information om Saint-Malo

Indledning 

Engang var Saint-Malo piraternes smuthul; senere blev det omdannet til en fæstning for at forsvare Frankrig mod vikingerne, og endnu senere briterne. I dag er byen en af de vigtigste turistattraktioner i Bretagne. Den middelalderlige, befæstede by blev næsten ødelagt under Anden Verdenskrig, men bagefter blev smukt restaureret. Mere end 200.000 turister besøger denne historiske perle om året.

Befolkning

Byen har omkring 55.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Saint-Malo ligger på den nordlige kyst af Bretagne, i den nordvestlige del af Frankrig. Byen ligger ved Saint-Malo halvøen, der på nordsiden afgrænses af de britiske Kanaløer Jersey og Guernsey.

Økonomi

Saint-Malos havn spiller en central rolle i den lokale økonomi. Gødning, træ og landbrugsprodukter eksporteres via havnen, især til Storbritannien og Irland. Det er også et vigtigt passagerhavn. Der er direkte færgeforbindelse til Portsmouth og Poole. Turismen er en anden væsentlig sektor for økonomien, ikke kun lokal turisme, men også turister, der rejser gennem Saint-Malos havn til de britiske Kanaløer.

Lufthavne

Dinard Pleurtuit Saint-Malo Lufthavn bruges primært af lavprisflyselskab Ryanair. Lufthavnen er beliggende 8 kilometer sydvest for byens centrum; den er let tilgængelig med udlejningsbil ad Avenue du Général de Gaulle (D301) og dernæst D168. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Den gamle befæstede by udforskes bedst til fods, men der er også et turisttog, som for et betydeligt beløb kører langs de vigtigste interessesteder. Bustransporten i byen er god. Der er to busstationer: i nærheden af togstationen og lige uden for den gamle bymur (St. Vincent). Busserne i byen kører kun til midnat. Der er også gode togforbindelser til Rennes, og et par gange om dagen er der en TGV-forbindelse til Paris. Der er færgeforbindelse til Portsmouth og Poole på Englands sydkyst. 

Trafik og parkering

De smalle gader i den gamle fæstningsby er alle ensrettede gader. Dette gør det vanskeligt at orientere sig, og det historiske centrum udforskes bedst til fods. Der er parkeringspladser til at parkere din udlejningsbil udenfor bymurene, i nærheden af havnen, men der er også nogle parkeringshuse fra Q-Park inden for byens mure. 

Hoteller

Saint-Malo har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, men hvis du absolut ønsker at bo i den gamle by, anbefaler vi at bestille dit hotelværelse i god tid. Der er også nogle hoteller langs kysten, øst for den historiske by. For en smuk udsigt over kysten (og Saint-Malo), kan du booke et hotel i Dinard, lige vest for Saint-Malo.

Eksterne kilder 

For mere information om Saint-Malo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Avis
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Enterprise
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Saint-Malo