Billeje Zürich

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Zürich.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Zürich

  1. Hjem
  2. Biludlejning Schweiz
  3. Zürich
EasyTerra Biludlejning Zürich er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 8
Jesper Europcar Zürich Lufthavn
“Overskuelig hjemmeside”

“Overskuelig hjemmeside, som gør reservation nem.”

28-07-2018 12:12
Jesper Enterprise Zürich Lufthavn
“Very easy and with fine overview”

“Very easy and with fine overview. Easy to compare offers. Recommendable.”

14-11-2017 08:22
Mads Dyssel Engel Unirent Car Rental Zürich Lufthavn
“Fint og konkurrence dygtigt”

“Fint og konkurrence dygtigt. Eneste anke er at jeg bookede en golf eller lignende og fik dacia duster. Ikke helt lignende.”

12-09-2017 07:18

Information om Zürich

Biludlejning Zürich
Biludlejning Zürich

Indledning

Zürich er den største by i Schweiz, og nogle mennesker tror, at den er hovedstaden, det er ikke tilfældet, når Bern er hovedstaden. Zürich er imidlertid den kommercielle og kulturelle hovedstad i Schweiz. Kunderne kan forkæle sig selv, men de har brug for at tage en stor pengepung med sig.

Befolkning

Byen har 350.000 indbyggere. Zürich er centrum af byzonen på kysten omkring Zürich-Søen, hvori i alt bor der omkring 1 million mennesker. 

Beliggenhed

Zürich ligger i den nordlige del af Schweiz til den lange og smalle Zürich-Søen, hvor vandet mødes med Floden Limmat. Lindenhof, der er beliggende på en bakke på vestbredden af Floden Limmat, danner det historiske hjerte af byen.

Økonomi

Zürich er det finansielle hjerte af Schweiz, der efterfølgende har en fremtrædende position i finansverden. Hovedkontorer for store banker og forsikringsselskaber er beliggende i byen, herunder UBS, Credit Suisse og Swiss Re. Den schweiziske børs har sit sæde i Zürich.

Tiltrukket af de schweiziske lave skattesatser, mange internationale selskaber er beliggende i Zürich, herunder Google, Microsoft, ABB Ltd., General Motors og IBM.

Ud over servicesektoren, er der også nogle industri (hovedsagelig maskinbygning) i Zürich.

Lufthavne

Det fulde navn på lufthavnen er Flughafen Zürich-Kloten og er den største lufthavn i Schweiz. Lufthavnen ligger 12 kilometer til den nordøstlige del af byen, langs A20 motorvejen.

Offentlig transport

Offentlig transport er det perfekte transportmiddel i Zürich, der er en stram netværk af sporvogne og (trolleybus) buslinjer, der kører på en hyppig basis. 

Endvidere er der forstads undergrundsbaner, den såkaldte S-Bahn, en perfekt måde til at tage til mere fjerntliggende steder, som den populære middelalderlige by Stein am Rhein. Der er også en færgeservice på Zürich-Søen og Floden Limmat. Om sommeren er der hyppige linjer, mens der om vinteren de fleste færger er ikke i rute.

Trafik og parkering

Ligesom andre store byer, kan det være vanskeligt at finde en parkeringsplads ved Zürichs gader. På mange gader, er du kun tilladt at parkere for en kort periode med en parkeringsskive bag forruden. Parkering skal betales på de fleste af centrums gader. Heldigvis er der mange parkeringsgarager i byen og et elektronisk indikationssystem guider dig til ledige parkeringsgarager.

Hertil kommer, at byen er et knudepunkt for hovedveje, A1 forbinder Zürich med Genève og Bern, A3 løber til Basel og A4 løber til Schaffhausen.

Hoteller

Fordi den er det finansielle centrum af Schweiz, har Zürich ikke mangel på hoteller, ikke mindst på de mere eksklusive kategorier. Priserne er ganske høje. For budget rejsende er der flere campingpladser på den sydlige side af byen. 

Eksterne kilder

For mere information om Zürich, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Zürich

EasyTerra Biludlejning Zürich sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Schweiz, men i en anden by end Zürich, klik venligst igennem til Biludlejning Schweiz side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Schweiz du ønsker at leje en bil.