• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bergerac

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bergerac.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bergerac

EasyTerra Biludlejning Bergerac er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Bergerac

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bergerac

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Bergerac

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Bergerac. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.4 (5359)
  Fra kr 362 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3864)
  Fra kr 335 / dag
 • Alamo

  8.2 (7920)
  Fra kr 330 / dag
 • Europcar

  8.2 (7341)
  Fra kr 211 / dag
 • Sixt

  8 (2941)
  Fra kr 317 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 337 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Fra kr 368 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4903)
  Fra kr 215 / dag
 • Hertz

  7.4 (6177)
  Fra kr 303 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Bergerac?

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bergerac) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bergerac) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bergerac), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bergerac), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bergerac) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bergerac) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bergerac) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bergerac) er August den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bergerac) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bergerac) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bergerac) er Marts den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bergerac) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergerac - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Bergerac) er Oktober den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Bergerac

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Bergerac, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Bergerac

EasyTerra Biludlejning Bergerac sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Bergerac

Indledning

Den atmosfæriske by Bergerac ligger på Dordogne-floden, som også er navnet på departementet. I de gamle bindingsværkshuse har små butikker og restauranter etableret sig, og du vil blive forbløffet over byens enorme mængde af smukke blomster. Nej, der er ingen store kirke eller gammelt slot, som du kan beundre, men du vil blive glædeligt overrasket over den afslappede atmosfære og venlige indbyggere.

Indbyggere

Mere end 26.000 mennesker bor i Bergerac.

Beliggenhed

Bergerac ligger i Dordogne Departementet, som er en del af Aquitaine Regionen i det sydvestlige Frankrig. Hovedsageligt ligger byen nord for Dordogne-floden, der stiger i Centralmassivet og fusionerer med Garonne, nord for Bordeaux.

Økonomi

Byen ligger i en vin region og vinproduktion er derfor en af de vigtigste aktiviteter. Øst for Bergerac ligger vinområdet Pécharmant, hvor fyldig rødvin er lavet, og syd for byen ligger Monbazillac, hvor søde hvidvine kommer fra. Desuden er Bergerac traditionelt et centrum for tobakshandel.

Lufthavne

Aéroport de Bergerac-Roumanière ligger omkring 5 kilometer sydøst for byen, lige ved siden af Route Nationale 21. Lavprisflyselskaber opretholder forbindelser med mange destinationer i Storbritannien og Irland, men der er også flyvninger til og fra ParisBruxelles og Amsterdam. Med din udlejningsbil kan du let komme til Bordeaux fra lufthavnen: Følg N21 og derefter D936. 

Offentlig transport

Der er tre buslinjer Bergerac. I løbet af dagen kører der regelmæssige busser, men færre busser kører om aften og weekenden.

Trafik og parkering

Den lille, smalle gade i Bergeracs centrum udforskes bedst til fods. Du vil ikke have det svært ved at finde en parkeringsplads uden for centrummet for din udlejningsbil. Bergerac er et fremragende udgangspunkt for at udforske Dordogne. Derfor er en udlejningsbil afgørende.

Hoteller

I og omkring Bergerac vil du ikke få problemer med at finde en indkvartering. Der er simple vandrerhjem, hoteller i middelklassen og campingpladser. Endvidere, rundt i byen, er der flere charmerende huse og gårde til leje. På Bergerac Turist hjemmeside (se nedenfor), vil du finde mere information om mulighederne.

Eksterne kilder

For mere information om Bergerac, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Bergerac