Billeje Bergerac

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bergerac.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bergerac

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Bergerac

EasyTerra Biludlejning Bergerac er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Tjr Europcar Bergerac Lufthavn
“Fremragende oplevelse!”

“Vi hentede en bil, som vi bookede gennem EasyTerra i Bergerac Lufthavn. En helt ny bil, godt prissat og en venlig service.”

25-08-2015 11:09

Information om Bergerac

Indledning

Den atmosfæriske by Bergerac ligger på Dordogne-floden, som også er navnet på departementet. I de gamle bindingsværkshuse har små butikker og restauranter etableret sig, og du vil blive forbløffet over byens enorme mængde af smukke blomster. Nej, der er ingen store kirke eller gammelt slot, som du kan beundre, men du vil blive glædeligt overrasket over den afslappede atmosfære og venlige indbyggere.

Indbyggere

Mere end 26.000 mennesker bor i Bergerac.

Beliggenhed

Bergerac ligger i Dordogne Departementet, som er en del af Aquitaine Regionen i det sydvestlige Frankrig. Hovedsageligt ligger byen nord for Dordogne-floden, der stiger i Centralmassivet og fusionerer med Garonne, nord for Bordeaux.

Økonomi

Byen ligger i en vin region og vinproduktion er derfor en af de vigtigste aktiviteter. Øst for Bergerac ligger vinområdet Pécharmant, hvor fyldig rødvin er lavet, og syd for byen ligger Monbazillac, hvor søde hvidvine kommer fra. Desuden er Bergerac traditionelt et centrum for tobakshandel.

Lufthavne

Aéroport de Bergerac-Roumanière ligger omkring 5 kilometer sydøst for byen, lige ved siden af Route Nationale 21. Lavprisflyselskaber opretholder forbindelser med mange destinationer i Storbritannien og Irland, men der er også flyvninger til og fra ParisBruxelles og Amsterdam. Med din udlejningsbil kan du let komme til Bordeaux fra lufthavnen: Følg N21 og derefter D936. 

Offentlig transport

Der er tre buslinjer Bergerac. I løbet af dagen kører der regelmæssige busser, men færre busser kører om aften og weekenden.

Trafik og parkering

Den lille, smalle gade i Bergeracs centrum udforskes bedst til fods. Du vil ikke have det svært ved at finde en parkeringsplads uden for centrummet for din udlejningsbil. Bergerac er et fremragende udgangspunkt for at udforske Dordogne. Derfor er en udlejningsbil afgørende.

Hoteller

I og omkring Bergerac vil du ikke få problemer med at finde en indkvartering. Der er simple vandrerhjem, hoteller i middelklassen og campingpladser. Endvidere, rundt i byen, er der flere charmerende huse og gårde til leje. På Bergerac Turist hjemmeside (se nedenfor), vil du finde mere information om mulighederne.

Eksterne kilder

For mere information om Bergerac, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bergerac

EasyTerra Biludlejning Bergerac sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Bergerac, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.