• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Sofia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sofia.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sofia

EasyTerra Biludlejning Sofia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Sofia

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Sofia

Biludlejningstilbud i Sofia

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Sofia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Sofia

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Sofia. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.3 (55)
  Fra kr 160 / dag
 • Top Rent-a-Car

  8.2 (85)
  Fra kr 123 / dag
 • Alamo

  8.1 (7923)
  Fra kr 183 / dag
 • Europcar

  8.1 (7346)
  Fra kr 207 / dag
 • First Car

  8 (562)
  Fra kr 291 / dag
 • Sixt

  7.8 (2944)
  Fra kr 217 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4908)
  Fra kr 195 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1713)
  Fra kr 200 / dag
 • CarRent.bg

  7.5 (28)
  Fra kr 118 / dag
 • Hertz

  7.5 (6179)
  Fra kr 210 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3482)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 96 / dag
 • Green Motion

  7 (1717)
  Fra kr 132 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.5 (5114)
  Fra kr 108 / dag
 • addCarRental

  6.2 (96)
  Fra kr 312 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.9 (44)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Rent a car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 105 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.7 (9018)
  Fra kr 193 / dag
 • Avis

  7.7 (5364)
  Fra kr 224 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Sofia?

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Sofia) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Sofia) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Sofia), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Sofia), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Sofia) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Sofia) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Sofia) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Sofia) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Sofia) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Sofia) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Sofia) er Oktober den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Sofia) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Sofia) er April den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Sofia) er Oktober den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Sofia

Hvis du søger efter en lejebil i Bulgarien, men i en anden by end Sofia, klik venligst igennem til Biludlejning Bulgarien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Bulgarien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Sofia

EasyTerra Biludlejning Sofia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

53 Nikola Vaptsarov Blvd
60 Vassil Levski Blvd
84 Orion Street

Information om Sofia

Indledning

Sofia er hovedstaden i Bulgarien, og en af de ældste byer i Europa. I centrummet er noget stump, som tilhørte en boplads, der var der for 7000 år siden, blevet fundet. Nogle rester af bopladsen er udstillet på St. George Kirken, som blev bygget i det 4. århundrede. På trods af bygningsmani i kommunistiskstil under den sovjetiske dominans, er der stadig mange historiske bygninger at beundre i Sofia (eller rester heraf).

Befolkning

Når Sofia blev Bulgariens hovedstad (i 1878), var der kun 12.000 mennesker. Derefter voksede befolkningen meget, og nu har Sofia 1,4 millioner indbyggere.

Beliggenhed

Sofia er beliggende i det vestlige Bulgarien, ved Sofia dalen, som er omgivet på alle sider af bjergene. Byen ligger på et vejkryds på de gamle veje, som forbinder Central Europa med Det Sorte- og Ægæiske Hav.

Økonomi

Bulgariens hovedstad er også landets økonomiske centrum. De vigtigste industrier er metal, tekstil, gummi, læder og elektronik. Sofia er også et center for (finansielle) servicer. Siden slutningen af den kommunistiske ære, er aktiviteten inden for byggeområde steget dramatisk, hvilket også er et vigtigt bidrag til økonomien.

Selv om størstedelen af turismen i Bulgarien er fokuseret på strandene i Sortehavet, antallet af besøgende til Sofia er stigende.

Lufthavne

Lufthavnen i Sofia ligger 10 kilometer øst for byens centrum, og er let tilgængelig med udlejningsbil. Ruten til og fra lufthavnen er tydeligt skiltet på engelsk.

Offentlig transport

Sofia har et godt offentligt transportsystem bestående af busser, trolleybusser og en undergrundslinje. Denne linje kører fra byens vestlige dele gennem centrummet mod sydøst, hvor linjen vil blive yderligere udvidet til lufthavnen.

Sofia har også minibusser, der kører rundt, som du kan stoppe ved blot at række din hånd op. Du er nødt til at kende din destination og sige den til chaufføren.

Trafik og parkering

Trafikken i Sofia kan blive travlt og kaotisk, men hvis du er vant til disse betingelser, vil du intet problem have ved at køre rundt i den bulgarske hovedstad. Du kan måske få nogle problemer med at finde parkering i byens centrum. I de blå zoner kan du parkere ved at købe en billet fra parkeringsvagter, der kan identificeres ved deres grønne jakker, og lægge billetten bag forruden.

Hvis du ønsker at rejse rundt i landet, har du brug for en motorvej vignet. Det kan købes på ethvert tankstation. Der er vignetter med en gyldighed af en uge, en måned og er år.

Hoteller

Sofia har en bred vifte af overnatningsmuligheder i alle kategorier. Fra enkle indkvarteringsmuligheder til rygsækrejsende til fem stjerner hoteller. I de sidste par år er mange lejlighedskomplekser bygget, så der er en bred vifte af servicelejligheder, som normalt udlejes for længere perioder.

Eksterne kilder

For mere information om Sofia, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Bulgarian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • Top Rent-a-Car
 • Alamo
 • Europcar
 • First Car
 • Sixt
 • Thrifty
 • Enterprise
 • CarRent.bg
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • InterRent
 • Goldcar
 • addCarRental
 • Mex Rent a Car
 • Green Rent a car
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • Budget
 • Avis
 1. Hjem
 2. Biludlejning Bulgarien
 3. Biludlejning Sofia