• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Sofia Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Sofia Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Sofia Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Sofia Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Sofia Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Sofia Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Sofia Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Fra kr 112 / dag
 • Alamo

  8.5 (7824)
  Fra kr 124 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • First Car

  8.1 (557)
  Fra kr 223 / dag
 • Europcar

  7.9 (7231)
  Fra kr 179 / dag
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Fra kr 144 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Top Rent-a-Car

  7.8 (82)
  Fra kr 85 / dag
 • Budget

  7.8 (8922)
  Fra kr 145 / dag
 • Avis

  7.8 (5293)
  Fra kr 184 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Fra kr 154 / dag
 • Hertz

  7.7 (6097)
  Fra kr 187 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Fra kr 138 / dag
 • CarRent.bg

  7.5 (27)
  Fra kr 78 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3428)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Fra kr 61 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Fra kr 74 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • addCarRental

  6.5 (92)
  Fra kr 89 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5052)
  Fra kr 103 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Rent a car

  2.8 (1)
  Fra kr 102 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Sofia Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Sofia Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Sofia Lufthavn), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er April den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sofia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Sofia Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Sofia Lufthavn

Lokal information om Sofia Lufthavn

Sofia lufthavn i en nøddeskal

Den internationale lufthavn i den bulgarske hovedstad Sofia blev fuldstændig renoveret i 2006. Foruden den gamle terminal 1, er der nu også den nye terminal 2. Det er nu en moderne lufthavn med fremragende faciliteter. Terminal 1 anvendes udelukkende til lavpris flyselskaber og charterflyvning.

Der er ingen togforbindelse til Sofia lufthavn. Lufthavnen er lokaliseret 10 kilometer øst for Sofias centrum og ruten mellem byen og lufthavnen er tydeligt angivet. En bus vil tage dig til byens centrum på 20 minutter.

Der er ingen hoteller ved lufthavnen. Der er et fornuftigt antal af temmelig simple (snack) barer og caféer. Derudover er der en stor toldfri butik i terminal 2. På anden sal i terminal 2 er der en Businnes Class Lounge, hvor du kan faxe, kopiere og læse udenlandske aviser og blade. Der er også computere med forbindelse til internettet. Dertil er der banker, vekselskontorer og en pengeautomat og et postkontor. Der forefindes førstehjælp i stueetagen i terminal 2. Den nye terminal er meget tilgængelig for handicappede mennesker.

I flyveindustrien er Sofia lufthavn indikeret med forkortelsen SOF (IATA lufthavnskode) og LBSF (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside Sofia lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Bulgarian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • First Car
 • Europcar
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Top Rent-a-Car
 • Budget
 • Avis
 • Thrifty
 • Hertz
 • Your Rent
 • Enterprise
 • CarRent.bg
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car
 • Green Rent a car