• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Campo Grande

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Campo Grande.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Campo Grande

EasyTerra Biludlejning Campo Grande er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Campo Grande

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Campo Grande

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Campo Grande

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Campo Grande. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Localiza Car Rentals

  9.5 (38)
  Fra kr 126 / dag
 • Hertz

  8.5 (7053)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Movida

  7.4 (12)
  Fra kr 120 / dag
 • Alamo

  7.2 (8924)
  Fra kr 353 / dag
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 142 / dag
 • Europcar

  8.2 (8344)
  Fra kr 303 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (413)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.5 (2009)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Campo Grande?

Biludlejere i og omkring Campo Grande

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Campo Grande, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Campo Grande

EasyTerra Biludlejning Campo Grande sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Campo Grande

Indledning 

Campo Grande (bogstaveligt talt: Stort græsareal) er hovedstaden i den brasilianske stat Mato Grosso do Sol. Det er en hurtigt voksende by med en ung befolkning takket være de fire universiteter. Bortset fra Dom Bosco Museum (dedikeret til den oprindelige befolkning, indianerstammerne) har byen kun få steder af interesse. Campo Grande er især et udgangspunkt for udflugter til Pantanal naturreservatet, den smukt beliggende by Bonito og til Bolivia.

Befolkning 

Byen er vokset betydeligt i de seneste år. I 2010 havde Campo Grande næsten 800.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Campo Grande ligger i Midtvest regionen i Brasilien, beliggende i næsten 600 meters højde, og er omgivet af tropisk savanne. Byen ligger 200 kilometer nord for grænsen til Paraguay; Corumbá, i nærheden af grænsen til Bolivia, ligger 400 kilometer mod vest. Campo Grande har tilnavnet Cidade Morena ('Mørklødet By'), på grund af regionens rødbrune jord. 

Økonomi

Campo Grande er et administrativt og uddannelsescenter. Størstedelen af den erhvervsaktive befolkning er beskæftiget inden for servicebranchen. Landbrugsvarer fra det omkringliggende område (kød, sojabønner, ris, sukkerrør og maniok) bliver også handlet eller forarbejdet i byen.

Lufthavne 

Byens lufthavn er både en civil og en militær lufthavn. Campo Grande International Lufthavn ligger lige vest for byens centrum og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du Av. Afonso Pena, som bliver til Av. Dq. de Caxias, der fører til lufthavnen. 

Offentlig transport

Campo Grande har en god offentlig bustransport, ikke kun inden for bygrænsen, men også til destinationer længere væk. Du kan for eksempel rejse til Corumbá (6 timer), Bonito, Foz do Iguaçu, Sâo Paulo (13-15 timer), Rio de Janeiro (20 timer) og Porto Alegre (24 timer).

Trafik og parkering

Byens centrum er relativt lille, men byen som helhed er ganske stor. Det er en moderne by med et velordnet gademønster, og du vil ikke have ingen problemer med at finde din vej rund i Campo Grande med udlejningsbil. De brede gader har også plads nok til parkering, selvom det kan være vanskeligere at finde en ledig plads i byens centrum. Der er adskillige parkeringshuse; deres beliggenhed er skiltet.

Hoteller

Campo Grande har et stort udvalg af overnatningsmuligheder lige fra billige hoteller til moderne, luksuriøse overnatningsmuligheder og såkaldte pousadas, luksushoteller, som normalt ligger i historiske bygninger. I juni, juli og august er temperaturen behagelig, og der er mange turister. Vi anbefaler, at booke dit værelse i forvejen, hvis du ønsker at besøge Campo Grande i disse måneder. 

Eksterne kilder

For mere information om Campo Grande, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Movida
 • Alamo
 • Unidas
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Campo Grande