• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Porto Alegre

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Porto Alegre.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Porto Alegre

EasyTerra Biludlejning Porto Alegre er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Porto Alegre

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Porto Alegre

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Porto Alegre

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Porto Alegre. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.2 (6177)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (31)
  Fra kr 154 / dag
 • Alamo

  7.2 (7920)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Movida

  7 (8)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Foco

  6.9 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.5 (9014)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7.6 (7341)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8 (1712)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Porto Alegre?

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Porto Alegre) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Porto Alegre) er Oktober den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Porto Alegre), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Porto Alegre), er Oktober den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. November er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Porto Alegre) er Oktober den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Porto Alegre) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Porto Alegre) er Oktober den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Porto Alegre) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Porto Alegre) er Oktober den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Porto Alegre) er Marts den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Porto Alegre - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Porto Alegre) er November den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Porto Alegre

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Porto Alegre, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Porto Alegre

EasyTerra Biludlejning Porto Alegre sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Porto Alegre

Indledning 

Porto Alegre (bogstaveligt talt: Lykkelig Havn) er hovedstaden i Brasiliens sydligste stat, Rio Grande do Sul. Byen blev grundlagt af indvandrere fra Azorerne i 1742. Mange tyske og italienske immigranter slog sig ned i byen i det nittende århundrede. Denne forskellighed i befolkningen ses i arkitekturen. Der er naturligvis en masse portugisisk indflydelse, men du kan også se spansk og andre europæiske arkitektoniske stilarter. Brasilianerne siger også, at de smukkeste kvinder i landet bor i Porto Alegre. Døm selv...

Befolkning 

Selve byen har næsten halvanden million indbyggere, men over fire millioner mennesker bor i hele Porto Alegres byområdet.

Beliggenhed

Porto Alegre ligger i den sydlige del af Brasilien, hvor Guaíba floden løber ud i Brasiliens største lagune, Lagoa dos Patos. Lagunen er 280 kilometer lang, og er adskilt fra Atlanterhavet af en sandbanke som i gennemsnit er otte kilometer bred. Selve byen ligger i overgangsområdet mellem subtropiske skove og de sydamerikanske pampas (græsarealer).

Økonomi

Porto Alegres havn spiller en vigtig rolle i eksport af lokale produkter, herunder frugt (især blommer og ferskner), ris, kassava, oksekød, sojabønner og træ. Der er også en stor læderindustri, der først og fremmest fremstiller sko. Elektroniske og IT industri vokser støt. Desuden er der stålværker og et stort petrokemisk kompleks. Porto Alegre er også et uddannelsescenter, med blandt andet to universiteter og andre højere læreanstalter.

Lufthavne 

Byens lufthavn ligger nord for Porto Alegre. Lufthavnen er officielt kaldt Salgado Filho, og kan let nås med en udlejningsbil, i hvert fald udenfor myldretiden. Fra byens centrum følger du Avenida Pres. Castelo Branco (hovedvejen fra floden), eller Avenida Farrapos nord. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Porto Alegre har en god og effektiv offentlig bustransport. De største antal af bybusser kører på busbaner. Det kan være svært at finde ud af, hvilke bus stopper hvor, hvornår og hvad destinationen er. De lokale er altid parate til at hjælpe dig. Minibusser (genkendes på de røde og blå farver) kan stoppes hvor som helst, og du kan stå af det ønskede sted.

Der er også en metrolinje mellem byens centrum og de nordlige forstæder.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Porto Alegre med en udlejningsbil. Fra byens centrum er der store motorveje (Avenidas), der løber i alle retninger. Porto Alegre er en travl business by, med lange trafikpropper i løbet af morgenen og aftenen myldretid. Du er nødt til at betale for at parkere i byens centrum, men på de såkaldte Areas Azul kan du parkere kort tid (10 minutter) og gratis. Det er bedst at parkere din udlejningsbil på en bevogtet parkeringsplads, eller på et af parkeringshusene i og omkring Porto Alegres centrum. 

Hoteller

Porto Alegre har et stort udbud af værelser. Fordi byen er det kommercielle hjerte i det sydlige Brasilien, er der mange businesshoteller, men du kan også finde mellemklasse- og budgethoteller. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid.  

Eksterne kilder 

For mere information om Porto Alegre, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Alamo
 • Movida
 • Foco
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Porto Alegre