Biludlejning Porto Alegre

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Porto Alegre.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Porto Alegre

  1. Hjem
  2. Biludlejning Brasilien
  3. Porto Alegre

EasyTerra Biludlejning Porto Alegre er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Porto Alegre

Biludlejning Porto Alegre
Biludlejning Porto Alegre

Indledning 

Porto Alegre (bogstaveligt talt: Lykkelig Havn) er hovedstaden i Brasiliens sydligste stat, Rio Grande do Sul. Byen blev grundlagt af indvandrere fra Azorerne i 1742. Mange tyske og italienske immigranter slog sig ned i byen i det nittende århundrede. Denne forskellighed i befolkningen ses i arkitekturen. Der er naturligvis en masse portugisisk indflydelse, men du kan også se spansk og andre europæiske arkitektoniske stilarter. Brasilianerne siger også, at de smukkeste kvinder i landet bor i Porto Alegre. Døm selv...

Befolkning 

Selve byen har næsten halvanden million indbyggere, men over fire millioner mennesker bor i hele Porto Alegres byområdet.

Beliggenhed

Porto Alegre ligger i den sydlige del af Brasilien, hvor Guaíba floden løber ud i Brasiliens største lagune, Lagoa dos Patos. Lagunen er 280 kilometer lang, og er adskilt fra Atlanterhavet af en sandbanke som i gennemsnit er otte kilometer bred. Selve byen ligger i overgangsområdet mellem subtropiske skove og de sydamerikanske pampas (græsarealer).

Økonomi

Porto Alegres havn spiller en vigtig rolle i eksport af lokale produkter, herunder frugt (især blommer og ferskner), ris, kassava, oksekød, sojabønner og træ. Der er også en stor læderindustri, der først og fremmest fremstiller sko. Elektroniske og IT industri vokser støt. Desuden er der stålværker og et stort petrokemisk kompleks. Porto Alegre er også et uddannelsescenter, med blandt andet to universiteter og andre højere læreanstalter.

Lufthavne 

Byens lufthavn ligger nord for Porto Alegre. Lufthavnen er officielt kaldt Salgado Filho, og kan let nås med en udlejningsbil, i hvert fald udenfor myldretiden. Fra byens centrum følger du Avenida Pres. Castelo Branco (hovedvejen fra floden), eller Avenida Farrapos nord. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Porto Alegre har en god og effektiv offentlig bustransport. De største antal af bybusser kører på busbaner. Det kan være svært at finde ud af, hvilke bus stopper hvor, hvornår og hvad destinationen er. De lokale er altid parate til at hjælpe dig. Minibusser (genkendes på de røde og blå farver) kan stoppes hvor som helst, og du kan stå af det ønskede sted.

Der er også en metrolinje mellem byens centrum og de nordlige forstæder.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Porto Alegre med en udlejningsbil. Fra byens centrum er der store motorveje (Avenidas), der løber i alle retninger. Porto Alegre er en travl business by, med lange trafikpropper i løbet af morgenen og aftenen myldretid. Du er nødt til at betale for at parkere i byens centrum, men på de såkaldte Areas Azul kan du parkere kort tid (10 minutter) og gratis. Det er bedst at parkere din udlejningsbil på en bevogtet parkeringsplads, eller på et af parkeringshusene i og omkring Porto Alegres centrum. 

Hoteller

Porto Alegre har et stort udbud af værelser. Fordi byen er det kommercielle hjerte i det sydlige Brasilien, er der mange businesshoteller, men du kan også finde mellemklasse- og budgethoteller. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid.  

Eksterne kilder 

For mere information om Porto Alegre, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Porto Alegre

EasyTerra Biludlejning Porto Alegre sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Porto Alegre, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.