• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Rio De Janeiro

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Rio De Janeiro.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 15% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 26. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Rio De Janeiro

EasyTerra Biludlejning Rio De Janeiro er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Rio De Janeiro

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Rio De Janeiro

Biludlejningstilbud i Rio De Janeiro

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Rio De Janeiro

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Rio De Janeiro

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Rio De Janeiro. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Localiza Car Rentals

  9.2 (38)
  Fra kr 111 / dag
 • Hertz

  8.5 (7039)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  7.3 (8933)
  Fra kr 255 / dag
 • Movida

  7.2 (12)
  Fra kr 112 / dag
 • Foco

  7.2 (37)
  Fra kr 109 / dag
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 124 / dag
 • Budget

  7.8 (9830)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.4 (413)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.5 (2013)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Rio De Janeiro?

Biludlejere i og omkring Rio De Janeiro

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Rio De Janeiro, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Rio De Janeiro

EasyTerra Biludlejning Rio De Janeiro sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Rio De Janeiro

Indledning

Rio de Janeiro er den tidligere hovedstad i Brasilien (indtil 1960, hvor Brasília overtog titlen), og også den næststørste by i landet (efter São Paulo). Det er en enorm by med mange seværdigheder. Først og fremmest naturligvis de berømte strande Copacabana og Ipanema, den store Kristus Frelser statue på Corcovado bjerget og Sugarloaf bjerg. Desuden er der den årlige og verdensberømte Rio Karneval: En farverig, musikalsk og sensuel skuespil. I 2014 vil Rio være en af de værtsbyer for VM i fodbold, og to år senere vil De Olympiske Lege blive organiseret af byen.

Befolkning

Officielt bor omkring 6 millioner mennesker i Rio de Janeiro, men hele byområdet tegner sig for mere end det dobbelte af indbyggere.  Der er stor forskel mellem de rige og de fattige. De fattige lever i slumkvarterer - de såkaldte favelaer - som undertiden grænser direkte op til de mest velstående kvarterer i byen. 

Beliggenhed

Rio de Janeiro ligger på østkysten af Brasilien, på Guanabara Bay. Boligområder er blevet bygget på den flade jord mellem klipperne. Der, hvor der var vanskeligt (på skråninger), byggede mennesker deres egne huse og hytter, og på den måde blev favelaerne bygget. Klipperne og bakker giver endnu mere grønt til byen: Rio har de to største byparker i verden: Floresta da Tijuca og Parque Estadual da Pedra Branca.

Økonomi

Økonomien i byen er meget forskelligartet. Den (finansielle) servicesektor er den vigtigste del, men landsdækkende servicesektoren i São Paulo er større. Men Rio har den første plads, hvad industriel produktion angår. I denne branche er primært fødevarer, kemikalier, olie, medicin, tekstiler, metal og skibsbyggeri meget vigtige.

Turismen er af stor betydning for byen. Ikke kun udlændinge er tiltrukket af det pulserende og forskelligartede Rio de Janeiro, brasilianerne også ønsker at tilbringe deres ferie i denne by.

Lufthavne

Galeão-Antônio Carlos Jobim International Lufthavn (kort kaldet Galeão) ligger på en ø i Guanabara Bay, tyve kilometer fra byens centrum. Med en udlejningsbil er lufthavnen let tilgængelig: Motorvejen BR-101 (Brasil Avenue) fører til lufthavnen og Via Expressa Presidente Joao Goulart / Linha Vermelha. Hvis disse navne forårsager en vis forvirring, er vejen til lufthavnen klart angivet.

Rio har en anden lufthavn, Santos Dumont Lufthavn, som kun bruges til indenrigsflyvninger.

Offentlig transport

Rio de Janeiro har et meget omfattende busnet, der har mere end 800 linjer, der transporterer 4 millioner mennesker dagligt. Desuden har byen to metrolinjer, som samles i byens centrum (Estácio station). Skiltene står på portugisisk samt på engelsk. Linje 1 kører gennem byens centrum til Copacabana, linje 2 standser ved zoologiske have, Maracanã Stadium og Rio Universitet blandt andre steder. For turister er der den historiske sporvognslinje, Santa Teresa (kaldet bondihno). Fra Cinelândia stoppestedet, kører en sporvogn hver 30 minutter.

Trafik og parkering

Bliv ikke intimideret af den travle og til tider kaotisk trafik i Rio de Janeiro. En udlejningsbil er et fremragende valg, hvis du rejser til fjerne (derfor mindre overfyldte) strande. Du bør undgå myldretiden. Vejen langs strandene i Copacabana og Ipanema er lukket om søndagen for trafik.

I Rios centrum kan det være svært at finde en parkeringsplads. Det er heller ikke altid en god ide at lade din udlejningsbil uden opsyn ved siden af vejen. Der er ofte "assistenter", der ønsker at "hjælpe" dig ved at kigge efter bilen. De gør dette for et lille gebyr, men lad være med at have tillid til deres anvisninger, og betalt kun, når du vender tilbage til din bil.

Hoteller

Sammenlignet med resten af Brasilien er hotelværelser i Rio de Janeiro dyre. Desuden er udbuddet af de (relativt) billigere segment meget begrænset. Tag også hensyn til højsæsonen (karneval, Nytår og ferie i januar måned), priserne vil være højere. Vi foreslår, at du booker din overnatning i god tid. De dyreste hoteller er beliggende ved siden af strande Copacabana og Ipanema, billigere alternativer kan findes i Flamengo og Catete.

Eksterne kilder

For mere information om Rio de Janeiro, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Alamo
 • Movida
 • Foco
 • Unidas
 • Budget
 • National Car Rental
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Rio De Janeiro