• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje São Paulo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i São Paulo.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje São Paulo

EasyTerra Biludlejning São Paulo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i São Paulo

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i São Paulo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i São Paulo

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen São Paulo. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Localiza Car Rentals

  9.5 (38)
  Fra kr 125 / dag
 • Hertz

  8.5 (7097)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.4 (414)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (9906)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Movida

  7.8 (12)
  Fra kr 111 / dag
 • Foco

  7.3 (38)
  Fra kr 104 / dag
 • Alamo

  7.2 (9004)
  Fra kr 282 / dag
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 126 / dag
 • Europcar

  8 (8417)
  Fra kr 190 / dag
 • Enterprise

  8.5 (2032)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i São Paulo?

Biludlejere i og omkring São Paulo

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end São Paulo, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i São Paulo

EasyTerra Biludlejning São Paulo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Centro Empresarial
Rua Da Consolacao 345

Information om São Paulo

Indledning

São Paulo er den største by i Brasilien og også den rigeste. Det er en enormt udstrakt by: Hele hovedstadsområdet er tre gange større end Paris. Ved første øjekast er São Paulo en stor og grå stenmasse, men hver kvarter har sin egen karakter og attraktioner. Der er mange interessante museer i São Paulo, og de forskellige distrikter har deres egne underholdningscenter, hvor du kan blive underholdt indtil sent om natten, og spise lækre måltider på restauranter.

Befolkning

Byen selv har omkring 12 millioner indbyggere (det skønner man, da ingen ved rigtig...), men op til 20 millioner bor i byområdet São Paulo. Byen har altid haft en stærk appel til emigranter. Der er en stor indflydelsesgruppe af japansk og italiensk oprindelse, som også er mærkbar i byen. Desuden er der et betydeligt jødisk og arabisk samfund. 

Beliggenhed

São Paulo ligger i den sydøstlige del af Brasilien, omkring 70 kilometer fra kysten. Byen ligger på et plateau på kanten af den Brasilianske Højslette på en gennemsnitlig højde af 800 meter. Byens højeste punkt er Pico do Jaraguá (1135 meter). I den nordlige del af byen løber Tietê floden, som udspringer fra Pinheiros floden i vest.

Økonomi

I det 20. århundrede var São Paulo primært et industrielt center, men mod slutningen af århundredet blev fokus flyttet til servicesektoren. Byen er vært for mange kontorer af nationale og internationale banker, advokatfirmaer og multinationale selskaber. Hovedkvarteret for det brasilianske olieselskab Petrobras er beliggende i byen. Der er også, blandt andre, en stor afdeling af det tyske softwareproducent SAP, og det er hjemsted for en af de største sydamerikanske mediegrupper: Globo. São Paulo er også et økonomisk center med den største og vigtigste messe i Sydamerika.

Lufthavne

Den internationale lufthavn São Paulo – Guarulhos ligger omkring 25 kilometer nordøst for byens centrum. Hvis du kører med en udlejningsbil til lufthavnen, skal du huske den travle trafik i São Paulo: Kør i god tid. Lufthavnen er tilgængelig gennem to motorveje: Ayrton Senna eller Presidente Dutra motorvejen.

Indenrigslufthavnen (Congonhas Lufthavnen) er placeret mellem bygningerne, bare 5 kilometer syd for byens centrum. Der er mange daglige afgange til og fra Rio de Janeiro.

Offentlig transport

São Paulo har et godt offentligt transportsystem: Busser, metrolinjer og tog kører til forstæderne. Bilhete Único, et smart kort, der giver dig mulighed for at betale for enhver form for transport, er til fordelagtigt. Du kan købe disse kort på avis- eller tobaksbutikker, og også fylde kortet op med penge på sammen steder.

Trafik og parkering

At køre rundt i São Paulo er, lad os sige det, et eventyr. Vejene er meget trafikeret, og hver eneste lille fejl kan føre til kaos helt ud i periferien. Det anbefales absolut ikke at køre i myldretiden (06:00 - 09:00 og 16:00 - 19:00). For at reducere noget af São Paulos trafik, er der en regel om, at biler med en nummerplade, der slutter på et bestemt nummer, tillades ikke at køre for en enkelt dag om ugen. Husk på knallerter og motorcykler, der slipper igennem hver hul. De er for det meste kurerer med henblik på at levere deres pakker og breve til kunderne til tiden.

Men en udlejningsbil er en ideel måde for at besøge mere fjerntliggende attraktioner.

I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Du kan købe billetter, som gælder for en time ved kiosker og parkerings salgssteder og placere den bag forruden.

Hoteller

Som det økonomiske hjerte af Brasilien, er der ingen mangel på hoteller i denne by. Naturligvis er der en masse business hoteller (i eller i nærheden af det centrale businessdistrikt), men også gæstehuse eller hoteller i andre kategorier, fra meget enkle til helt luksuriøse. Du vil finde mange turisthoteller i Centro Histórico. Det anbefales at reservere værelse i god tid, især hvis du ønsker et bestemt hotel.

Eksterne kilder

For mere information om São Paulo, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Budget
 • Movida
 • Foco
 • Alamo
 • Unidas
 • Europcar
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning São Paulo