Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje El Calafate

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i El Calafate.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje El Calafate

 1. Hjem
 2. Biludlejning Argentina
 3. Biludlejning El Calafate
EasyTerra Biludlejning El Calafate er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om El Calafate

Biludlejning El Calafate
Biludlejning El Calafate

Indledning 

El Calafate er en lille by i det argentinske Patagonien. Det er et populært turistmål. Byen er et knudepunkt for at besøge gletsjere fra nationalparken Los Glaciares (med bl.a. Perito Moreno gletsjeren, Cerro Chaltén og Cerro Torre).

Befolkning

Byen er vokset voldsomt i de sidste par år, og nu har omkring ti tusinde indbyggere.

Beliggenhed

El Calafate ligger i den sydligste del af Argentina, på den sydlige bred af Argentino søen. Byen ligger ved foden af Andesbjergene, ikke langt fra grænsen til Chile.

Økonomi

El Calafates økonomi er næsten udelukkende baseret på turisme til gletsjere i Andesbjergene. 

Lufthavne 

El Calafate International Lufthavn (også: Comandante Armando Tola International Lufthavn) ligger omkring tyve kilometer øst for byen. Der er daglige afgange til eksempelvis Buenos Aires, Trelew og Bariloche. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil via vejnummeret 11. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Der er ingen offentlig transport i El Calafate. Der er dog en busforbindelse med den anden turistattraktion ved foden af Andesbjergene: Bariloche.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at opdage El Calafate og omgivelserne. Det er ikke svært at finde rundt, men du er nødt til at køre forsigtigt på de smalle og snoede bjergveje.

Hoteller

El Calafate lever af turisme, og derfor mangler byen ikke indkvarteringsmuligheder. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bestiller dit hotelværelse i god tid, fordi El Calafate er et populært turistmål hele året rundt.

Eksterne kilder

For mere information anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Rent a car

Biludlejningssteder i El Calafate

EasyTerra Biludlejning El Calafate sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Argentina, men i en anden by end El Calafate, klik venligst igennem til Biludlejning Argentina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Argentina du ønsker at leje en bil.