Billeje Buenos Aires

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Buenos Aires.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Buenos Aires

  1. Hjem
  2. Biludlejning Argentina
  3. Biludlejning Buenos Aires
EasyTerra Biludlejning Buenos Aires er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Buenos Aires

Biludlejning Buenos Aires
Biludlejning Buenos Aires

Indledning 

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina. Det er også det økonomiske, kulturelle og sociale centrum af landet. Turister er tiltrukket af metropolen Buenos Aires stil, den omfattende udbud af butikker og livlige natteliv. 

Befolkning

Selve byen har tre millioner indbyggere, men ikke mindre end tretten millioner mennesker bor i hele Buenos Aires byområdet.

Beliggenhed 

Buenos Aires ligger ved Rio de la Plata, den brede munding af to floder, Paraná og Uruguay. Landet Uruguay ligger på den anden side af Rio de la Plata.

Økonomi

Buenos Aires er det bankende økonomiske hjerte af Argentina. Byens havn er en containerhavn for varer til den nordøstlige Argentina, Brasilien, Uruguay og Paraguay. Det er også et center for finansielle og kommercielle tjenester. Mange af landbrugsprodukterne fra området vest for Buenos Aires handles eller forarbejdes i byen.

Lufthavne

Ezeiza International Lufthavn (også: Ministro Pistarini International Lufthavn) ligger 35 kilometer sydvest for byens centrum. Det kan nemt nås med en udlejningsbil, men på grund af trafikken er du nødt til at bruge noget tid. Det er ikke usædvanligt at bruge en halvanden time for at komme fra byens centrum til lufthavnen. Lufthavnen ligger lige ud for General Ricchieri Motorvejen.

En mindre lufthavn, Aeroparque "Jorge Newbery", ligger tættere på byens centrum, i Palermo distriktet. Denne lufthavn betjener primært indenrigsruter, men der er også nogle flyrejser BrasilienChileUruguay og Paraguay.

Offentlig transport

Buenos Aires har fremragende offentlige transport, men busser og metroer er overfyldte i myldretiden. Metroen er ikke så omfattende, men den forbinder de vigtigste turistattraktioner i den argentinske hovedstad. 

Trafik og parkering

Trafik i Buenos Aires er meget travlt og kaotisk. De fleste indbyggere betragter trafiklys, anvisninger og færdselsregler kun som et forslag til at foretage sig noget, eller lade være med at gøre noget. Udover at det er svært at finde en parkeringsplads på gaden, er det heller ikke et sikkert valg. Det er bedre at parkere din udlejningsbil i en moderne, bevogtet parkeringsplads.  

Hoteller

Buenos Aires har et stort udbud af overnatningsmuligheder. Det er bedst at finde ud af i hvilken del af byen, du ønsker at bo: Buenos Aires er enorm, og hvis du opholder dig langt væk fra byens centrum, vil du spille en masse tid på at køre frem og tilbage. De fleste billige hoteller er koncentreret i San Telmo, i udkanten af byens centrum. Dyrere hoteller kan findes i Palermo og Recoleta. Den gamle havn, Puerto Madero, er fuldstændig renoveret og forvandlet til et trendy underholdningscenter med nogle af de bedste hoteller i byen. Det er også et af Buenos Aires mest sikre kvarterer.  

Eksterne kilder 

For mere information om Buenos Aires, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Buenos Aires

EasyTerra Biludlejning Buenos Aires sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Argentina, men i en anden by end Buenos Aires, klik venligst igennem til Biludlejning Argentina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Argentina du ønsker at leje en bil.