Billeje Trelew

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Trelew.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Trelew

  1. Hjem
  2. Biludlejning Argentina
  3. Trelew
EasyTerra Biludlejning Trelew er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Trelew

Indledning 

Trelew er en by i Argentina der blev grundlagt af walisiske indvandrede. Hvad turister angår, er det først og fremmest et udgangspunkt for seværdigheder i nærheden, ligesom bådture fra havnebyen Rawson (15-minutters kørsel) til at spotte delfiner og hvaler. I selve byen er det værd at besøge Museo Paleontológico Egido Feruglio: en stor samling af skeletter af dinosaurer, der levede i Patagonien.

Befolkning 

Byen har næsten 100.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Trelew ligger i Chubut provinsen ved floden af samme navn; floden løber ud i Atlanterhavet i nærheden af Rawson. Dette er den nordlige del af Patagonien. Turister rejser ofte gennem dalen af Chubut floden eller besøger pingvin reserve i nærheden af byen. 

Økonomi

Fåreavl blev introduceret af de walisiske immigranter. Får spiller stadig en vigtig rolle i regionens økonomi, både for uld og kød. Ulden bliver eksporteret som råvare, men byen huser også tekstilfabrikker, der anvender uld til deres tøjproduktion. Trelew har også metal- og kemiske industrier. Turisme er steget i de seneste år. Dog ikke så meget på grund af attraktionerne i selve byen; Trelew er hovedsagelig et udgangspunkt for turister, der ønsker at udforske den nordlige del af Patagonien.

Lufthavne 

Trelew har sin egen lufthavn, men det tjener kun som en hub for flyvninger mellem den argentinske hovedstad Buenos Aires og El Calafate. Trelew Lufthavn ligger mindre end 3 kilometer nord for byens centrum. Den er let tilgængelig med udlejningsbil ad Avenida De Los Trabajadores og en lille del af RA-25.

Offentlig transport 

Byen har god offentlig transport. Busser kører ikke kun inden for byens grænser, men også til havnebyen Puerto Rawson og til Gaiman, en typisk walisisk by med for eksempel et udendørs galleri, der udstiller kunst lavet af skrald.

Trafik og parkering

Trelew er ikke en meget hektisk by; byen har et firkantet gademønster, hvilket gør det nemt at finde rundt. Det er heller ikke et problem at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil. Trelew er forbundet med hovedstaden Buenos Aires, omkring 1370 kilometer ad motorvej RN3.

Hoteller

Der er nogle hoteller i byens centrum. Ikke mange, men nok i forhold til antallet af besøgende. Café-restauranten på Hotel Touring Club i byens centrum er et populært mødested. Der er også nogle virkelig grundlæggende indkvarteringer i Playa Unión ved kysten i nærheden af Rawson.

Eksterne kilder 

For mere information om Trelew, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Trelew

EasyTerra Biludlejning Trelew sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Argentina, men i en anden by end Trelew, klik venligst igennem til Biludlejning Argentina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Argentina du ønsker at leje en bil.