• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Trelew

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Trelew.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Trelew

EasyTerra Biludlejning Trelew er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Trelew

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Trelew. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.7 (7010)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rent a car

  6.9 (33)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  7.7 (8869)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.8 (6084)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.6 (9782)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.3 (8288)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  8 (3503)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Trelew

Hvis du søger efter en lejebil i Argentina, men i en anden by end Trelew, klik venligst igennem til Biludlejning Argentina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Argentina du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Trelew

EasyTerra Biludlejning Trelew sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Trelew

Indledning 

Trelew er en by i Argentina der blev grundlagt af walisiske indvandrede. Hvad turister angår, er det først og fremmest et udgangspunkt for seværdigheder i nærheden, ligesom bådture fra havnebyen Rawson (15-minutters kørsel) til at spotte delfiner og hvaler. I selve byen er det værd at besøge Museo Paleontológico Egido Feruglio: en stor samling af skeletter af dinosaurer, der levede i Patagonien.

Befolkning 

Byen har næsten 100.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Trelew ligger i Chubut provinsen ved floden af samme navn; floden løber ud i Atlanterhavet i nærheden af Rawson. Dette er den nordlige del af Patagonien. Turister rejser ofte gennem dalen af Chubut floden eller besøger pingvin reserve i nærheden af byen. 

Økonomi

Fåreavl blev introduceret af de walisiske immigranter. Får spiller stadig en vigtig rolle i regionens økonomi, både for uld og kød. Ulden bliver eksporteret som råvare, men byen huser også tekstilfabrikker, der anvender uld til deres tøjproduktion. Trelew har også metal- og kemiske industrier. Turisme er steget i de seneste år. Dog ikke så meget på grund af attraktionerne i selve byen; Trelew er hovedsagelig et udgangspunkt for turister, der ønsker at udforske den nordlige del af Patagonien.

Lufthavne 

Trelew har sin egen lufthavn, men det tjener kun som en hub for flyvninger mellem den argentinske hovedstad Buenos Aires og El Calafate. Trelew Lufthavn ligger mindre end 3 kilometer nord for byens centrum. Den er let tilgængelig med udlejningsbil ad Avenida De Los Trabajadores og en lille del af RA-25.

Offentlig transport 

Byen har god offentlig transport. Busser kører ikke kun inden for byens grænser, men også til havnebyen Puerto Rawson og til Gaiman, en typisk walisisk by med for eksempel et udendørs galleri, der udstiller kunst lavet af skrald.

Trafik og parkering

Trelew er ikke en meget hektisk by; byen har et firkantet gademønster, hvilket gør det nemt at finde rundt. Det er heller ikke et problem at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil. Trelew er forbundet med hovedstaden Buenos Aires, omkring 1370 kilometer ad motorvej RN3.

Hoteller

Der er nogle hoteller i byens centrum. Ikke mange, men nok i forhold til antallet af besøgende. Café-restauranten på Hotel Touring Club i byens centrum er et populært mødested. Der er også nogle virkelig grundlæggende indkvarteringer i Playa Unión ved kysten i nærheden af Rawson.

Eksterne kilder 

For mere information om Trelew, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Argentine peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Standard

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Rent a car
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Argentina
 3. Biludlejning Trelew