• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bariloche

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bariloche.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bariloche

EasyTerra Biludlejning Bariloche er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Bariloche

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Bariloche

Biludlejningstilbud i Bariloche

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bariloche

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Bariloche

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Bariloche. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Localiza Car Rentals

  8.2 (30)
  Fra kr 410 / dag
 • Hertz

  8.2 (6081)
  Fra kr 524 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Fra kr 659 / dag
 • National Car Rental

  8 (381)
  Fra kr 700 / dag
 • Sixt

  7.9 (2871)
  Fra kr 602 / dag
 • Alamo

  7.8 (7820)
  Fra kr 534 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2942)
  Fra kr 589 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4771)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3776)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.6 (8901)
  Fra kr 1457 / dag
 • Europcar

  7.4 (7216)
  Fra kr 550 / dag
 • Avis

  7.2 (5284)
  Fra kr 1077 / dag
 • ACE Rent A Car

  6.1 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Bariloche?

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bariloche) er August den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bariloche) er August den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bariloche), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bariloche), er August den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. November er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bariloche) er August den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bariloche) er August den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bariloche) er August den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bariloche) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bariloche) er August den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bariloche - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bariloche) er August den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Bariloche

Hvis du søger efter en lejebil i Argentina, men i en anden by end Bariloche, klik venligst igennem til Biludlejning Argentina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Argentina du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Bariloche

EasyTerra Biludlejning Bariloche sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Beschtedt 230
Quaglia 352

Information om Bariloche

Indledning 

San Carlos de Bariloche er en by i Argentina, omgivet af storslået natur, der minder lidt om Schweiz. Det er et populært turistmål for folk der kan lide lange bjergvandringer og vandsport. I vintermånederne er det et populært skiområde. 

Befolkning 

Byen har 130.000 indbyggere.

Beliggenhed

Bariloche ligger langt vest for Argentina, tæt på grænsen til Chile, ved bredden af Nahuel Huapi søen og ved foden af Andesbjergene. Byen er omgivet af søer og bjerge. 

Økonomi 

Turisme er den vigtigste indtægtskilde i Bariloche. I sommermånederne tager turister på vandreture i bjergene, eller udøver aktiv vandsport på en af søerne. I vintermånederne er der mange skiløjper i nærheden. Desuden laves der chokolade, og der nogle keramikfabrikker. 

Lufthavne 

Byens lufthavn ligger tolv kilometer for Bariloche. Teniente Luis Candelaria International Lufthavn er let tilgængelig via RN237 (vejen langs søen). Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Bariloche har et fremragende offentligt busnetværk. Der er forbindelser til destinationer i og omkring Bariloche, men der er også lange afstande busser til andre byer i Argentina.

Trafik og parkering

Det er ikke vanskeligt at finde rundt i og omkring Bariloche. Det kan være travlt i byens centrum. Parkering på gaden er gratis, og du kan også parkere gratis på dit hotel.

Hoteller

Bariloche er et populært turistmål, og derfor er der ingen mangel på værelser i byen. Der er et stort udbud af budget overnatningsmuligheder, men der er også middelklasse og luksushoteller. Vi anbefaler, at du bestiller din overnatning i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Bariloche, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Argentine peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Argentina
 3. Biludlejning Bariloche