Billeje Bariloche

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bariloche.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bariloche

  1. Hjem
  2. Biludlejning Argentina
  3. Bariloche
EasyTerra Biludlejning Bariloche er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bariloche

Biludlejning Bariloche
Biludlejning Bariloche

Indledning 

San Carlos de Bariloche er en by i Argentina, omgivet af storslået natur, der minder lidt om Schweiz. Det er et populært turistmål for folk der kan lide lange bjergvandringer og vandsport. I vintermånederne er det et populært skiområde. 

Befolkning 

Byen har 130.000 indbyggere.

Beliggenhed

Bariloche ligger langt vest for Argentina, tæt på grænsen til Chile, ved bredden af Nahuel Huapi søen og ved foden af Andesbjergene. Byen er omgivet af søer og bjerge. 

Økonomi 

Turisme er den vigtigste indtægtskilde i Bariloche. I sommermånederne tager turister på vandreture i bjergene, eller udøver aktiv vandsport på en af søerne. I vintermånederne er der mange skiløjper i nærheden. Desuden laves der chokolade, og der nogle keramikfabrikker. 

Lufthavne 

Byens lufthavn ligger tolv kilometer for Bariloche. Teniente Luis Candelaria International Lufthavn er let tilgængelig via RN237 (vejen langs søen). Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Bariloche har et fremragende offentligt busnetværk. Der er forbindelser til destinationer i og omkring Bariloche, men der er også lange afstande busser til andre byer i Argentina.

Trafik og parkering

Det er ikke vanskeligt at finde rundt i og omkring Bariloche. Det kan være travlt i byens centrum. Parkering på gaden er gratis, og du kan også parkere gratis på dit hotel.

Hoteller

Bariloche er et populært turistmål, og derfor er der ingen mangel på værelser i byen. Der er et stort udbud af budget overnatningsmuligheder, men der er også middelklasse og luksushoteller. Vi anbefaler, at du bestiller din overnatning i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Bariloche, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bariloche

EasyTerra Biludlejning Bariloche sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Argentina, men i en anden by end Bariloche, klik venligst igennem til Biludlejning Argentina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Argentina du ønsker at leje en bil.