• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Tirana

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tirana.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tirana

EasyTerra Biludlejning Tirana er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Tirana

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Tirana

Biludlejningstilbud i Tirana

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Tirana

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Tirana

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Tirana. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Fra kr 96 / dag
 • Alamo

  8.4 (7817)
  Fra kr 141 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1691)
  Fra kr 146 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8 (7221)
  Fra kr 158 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Fra kr 102 / dag
 • Hertz

  8 (6087)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.8 (5289)
  Fra kr 277 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.8 (2870)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 158 / dag
 • Sicily by Car

  7.7 (2996)
  Fra kr 75 / dag
 • Budget

  7.6 (8909)
  Fra kr 187 / dag
 • Albania Rac

  7.4 (92)
  Fra kr 58 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 101 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (447)
  Fra kr 77 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Tirana?

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Tirana) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Tirana) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Tirana), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Tirana), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Tirana) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Tirana) er Marts den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Tirana) er Marts den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Tirana) er Marts den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Tirana) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Tirana) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Tirana) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Tirana) er Oktober den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Tirana - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Tirana) er Oktober den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Tirana

Hvis du søger efter en lejebil i Albanien, men i en anden by end Tirana, klik venligst igennem til Biludlejning Albanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Albanien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Tirana

EasyTerra Biludlejning Tirana sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Bulevardi Zogu I
Rogner Hotel, Blv Deshmoret e Kombit 1002
Rr "Muhedin Llagani, Njësia Nr. 7
Rruga 29 Nëntori
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit 5
Rruga e Barrikadave 32
Rruga e Kavajës 1001
Rruga e Kavajës 50
Rruga Ismail Qemali 14
Rruga Janos Hunyadi 11
Rruga Mine Peza 2
Rruga Shyqyri Brari
Rruga Themistokli Gërmenji 10
Rruga Vaso Pasha 1

Information om Tirana

Indledning 

Tirana, Albaniens hovedstad, har ikke mange steder af interesse, selv om turister synes stadig at det er en behagelig by. Det centrale torv (Sheshi Skënderbej) er enormt, sådan som kommunisterne kunne lide det. Dette torv vil gennemgår en renovering i de næste par år: der vil være flere parker og haver, det vil blive en gågade, og nye bygninger vil blive opført omkring torvet. Tiranas natteliv har blomstret i de seneste år, for eksempel med nogle trendy natklubber.

Befolkning

Den albanske hovedstad har omkring 625.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Tirana er centralt beliggende ved floden Ishëm, over 30 kilometer fra Adriaterhavet. Byen er omgivet af bakker, og der er 4 (kunstige) søer inden for bygrænsen. En stor park blev bygget i nærheden af Tirana søen i den sydlige del af byen.

Økonomi

Byen er et vigtigt økonomisk centrum med fødevarefabrikker, (landbrugs) maskiner og metalprodukter. Tekstilindustrien er også en vigtig indtægtskilde. Servicesektoren er vokset betydeligt siden kommunismens fald.

Lufthavne

Lufthavnen i den albanske hovedstad kaldes officielt Tirana International Lufthavn Nënë Tereza, efter Moder Teresa, der var af albansk afstamning. Lufthavnen er beliggende 17 kilometer nordvest for den albanske hovedstad, og er tilgængelig med udlejningsbil ad den nye motorvej fra Tirana til havnebyen Durrës. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Public Transport

Tiranas offentlige transport består af et rimeligt godt netværk af buslinjer. Busser med ordet 'Unze' kører over den indre ringvej der går omkring byens centrum. Der er også busser til destinationer udenfor Tirana, herunder badebyer på kysten. Der er langdistancebusser til for eksempel den græske Thessaloníki, den makedonske hovedstad Skopje og til Priština i Kosovo.

Trafik og parkering

Albanien er i gang med at forbedre sin infrastruktur med europæisk finansiel støtte. Flere nye motorveje er blevet bygget fra Tirana; ringvejen omkring hovedstaden vil også blive forbedret. Der er mange gamle biler i Tirana, hvilket resulterer i, at luftforureningen af og til stiger i et foruroligende omfang. At finde en ledig parkeringsplads til din udlejningsbil er ikke let. Det eneste parkeringshus i byens centrum er beliggende under Vesa Center på Rruga Abdyl Frashëri.

Hoteller

I de senere år har mange gode hoteller åbnet i Tirana, og der er et passende værelse i alle prisklasser. Dyrere hoteller ligger hovedsageligt syd for byens centrum, mens billigere overnatningsmuligheder kan findes i den nordlige del, mellem det centrale torv og togstationen. Der er også hoteller i underholdningsområdet Blloku, men det kan larme om aftenen og om natten.

Eksterne kilder

For mere information om Tirana, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Albanian lek
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  40 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Albanian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Enterprise
 • Active Car Rental
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Hertz
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Avis
 • Thrifty
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Albania Rac
 • Nur Rent a car
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Mex Rent a Car
 • Travel Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Albanien
 3. Biludlejning Tirana