Billeje Tirana Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Tirana Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Tirana Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Albanien
  3. Biludlejning Tirana
  4. Tirana Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Albanie-ganger Enterprise Tirana Lufthavn
“Velorganiseret!”

“Fremragende service og god pris.”

09-09-2015 18:07

Lokal information om Tirana Lufthavn

Tirana Lufthavn i en nøddeskal 

Tirana Lufthavn er en moderne lufthavn med fremragende faciliteter. Lufthavnen i Albaniens hovedstad er officielt opkaldt efter Moder Teresa, der er af albansk afstamning. 

Lufthavnen ligger 17 kilometer nordvest for Tiranas bycentrum. Hver time kører Rinas Ekspresbus fra lufthavnen til Nationalmuseet i byen, men der er ingen togforbindelse. Lufthavnen ligger langs motorvejen Durrës, og derfor nemt at komme til med bil.

Lufthavnen tilbyder en lang række restauranter, caféer, (snack) barer og kaffebutikker, men der er få butikker. Dog er der en stor toldfri butik. Der er en VIP-lounge, men for omfattende business service, herunder møde- og konferencelokaler, skal du henvende dig til business hotellerne eller konferencecenteret Europapark i byen. Lufthavnen har internet kiosker og tilbyder gratis trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Tirana Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer og pengeautomater. 

I luftfartsindustrien er Tirana Lufthavn betegnet med forkortelserne TIA (IATA lufthavnskode) og LATI (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Tirana Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Tirana

Ud over Tirana Lufthavn i Tirana, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Tirana:

Steder inde i byen