Billeje Skopje

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Skopje.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Skopje

 1. Hjem
 2. Biludlejning Makedonien
 3. Biludlejning Skopje
EasyTerra Biludlejning Skopje er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Skopje

Biludlejning Skopje
Biludlejning Skopje

Indledning 

Skopje er hovedstaden i Republikken Makedonien. Byen har været underkastet mange supermagter. Det Osmanniske Riges herredømme var absolut den længste, hvilket afspejles af det store antal moskeer og andre bygninger fra den tid. Du kan også beundre kirker fra den byzantinske dage og levn fra romerne (herunder en akvædukt) i Skopje.

Befolkning

Byen har næsten 700.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Skopje er centralt beliggende i Balkan, i Sydøsteuropa.  Vardar-floden løber gennem byen for at løbe ud i Det Ægæiske Hav via Grækenland længere sydpå. Skopje ligger omtrent halvvejs mellem den serbiske hovedstad Beograd og den græske hovedstad Athen.

Økonomi

Tilstedeværelsen af tung industri i Skopje daterer sig tilbage til de kommunistiske tider. Der er stadig kemiske fabrikker, maskinbygning og metalindustri. Tekstilindustrien er også vigtigt for beskæftigelse i byen. I de sidste par år har Skopje fokuseret mere og mere på handel, finansielle tjenesteydelser og logistik. Der er toldfrie zoner i nærheden af byen for at tiltrække flere moderne virksomheder.

Lufthavne 

Skopje Lufthavn er opkaldt efter én af Makedoniens største sønner, Alexander den Store. Lufthavnen er beliggende mere end 20 kilometer øst for byens centrum og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du Boulevard Aleksandar Makedonski mod øst og derefter motorvejen M3 eller M4 til lufthavnen. 

Offentlig transport

Skopjes centrale busstation ligger omkring 2 kilometer øst fra byens centrum. Dette er ikke mærkeligt, da togstationen også ligger her, og det er derfor et offentligt transportknudepunkt. Skopjes offentlige bustransport er godt, med en omfattende service til de forskellige dele af byen. Der er planer om at bygge en sporvognslinje i byen. Der er også bus- og togforbindelser til for eksempel den græske Thessaloníki, den serbiske Beograd og den bulgarske Sofia.

Trafik og parkering

Det gamle centrum er delvist en gågade, men det er lille nok til at blive udforsket til fods. Du finder adskillige store parkeringspladser og parkeringshuse omkring centrummet for at parkere din udlejningsbil. Af sikkerhedsmæssige årsager fraråder vi, at parkere på gaden. 

Hoteller

Makedoniens hovedstad har ikke et godt udbud af indkvarteringsmuligheder, men hvis du kan lide en god nats søvn, er det bedre ikke at reservere et hotelværelse i byens centrum. Der er mange barer, caféer og natklubber, som er åben hele natten, især i nærheden af den gamle bro over floden.

Eksterne kilder

For mere information om Skopje, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Active Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • City Car Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Nur Rent a car
 • Sharr Express Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • SurPrice car rentals

Biludlejningssteder i Skopje

EasyTerra Biludlejning Skopje sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Makedonien, men i en anden by end Skopje, klik venligst igennem til Biludlejning Makedonien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Makedonien du ønsker at leje en bil.