• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje New York JFK International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på New York JFK International Lufthavn for dig.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning New York JFK International Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje New York JFK International Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på New York JFK International Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på New York JFK International Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på New York JFK International Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • National Car Rental

  8.9 (378)
  Fra kr 314 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1687)
  Fra kr 305 / dag
 • Alamo

  8.5 (7778)
  Fra kr 290 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.7 (6042)
  Fra kr 216 / dag
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Fra kr 286 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (447)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.3 (4742)
  Fra kr 204 / dag
 • Avis

  7.3 (5258)
  Fra kr 233 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (3760)
  Fra kr 204 / dag
 • Budget

  5.8 (8849)
  Fra kr 202 / dag
 • Advantage Rent a Car

  5.7 (1)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Fox Rent A Car

  5.2 (11)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  4.6 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Economy Rent a Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

New York JFK International Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (New York JFK International Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn), er Oktober den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er December den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

New York JFK International Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (New York JFK International Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. December er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination New York JFK International Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i New York

Ud over New York JFK International Lufthavn i New York, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i New York:

Lokal information om New York JFK International Lufthavn

New York JFK International Lufthavn i en nøddeskal

Den vigtigste lufthavn i New York er også den største én i USA. Den ekspederer årligt over 40 millioner passagerer. To andre lufthavne omkring New York ekspederer sammen yderligere 60 millioner passagerer om året, hvilket bringer det samlede antal ekspederede passagerer til et sted på 100 millioner.
JFK har ni terminaler. Mellem terminalerne er der en gratis AirTrain, der er forbundet med undergrundsbanen linje A.

Lufthavnen ligger 24 kilometer uden for Manhattan. Der er busservice til forskellige destinationer i New York og der er langdistancebusser til forskellige steder på Long Island, Westchester, Upstate, Connecticut, New Jersey og Pennsylvania.

På lufthavnen selv er der et hotel. Der er et enormt udbud af butikker og steder at spise og drikke. I alle terminaler findes faciliteter som fax og Internet, computere og kurertjenester. På hotellet er der møde- og konferencelokaler. Derudover er der banker, vekselkontorer og pengeautomater overalt. Der er en fuldt udstyret postkontor og førstehjælpsstationen kan indkaldes gennem serviceskranker. Lufthavnen er tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er New York John F Kennedy International Lufthavn vist med forkortelserne JFK (IATA lufthavnskode) og KJFK (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside New York John F Kennedy International Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  United States Dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  25 - 70 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Hertz
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Advantage Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning New York
 4. New York JFK International Lufthavn