Billeje Berlin Lufthavn Schönefeld

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Berlin Lufthavn Schönefeld for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Berlin Lufthavn Schönefeld

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Biludlejning Berlin
  4. Berlin Lufthavn Schönefeld
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Berlin Lufthavn Schönefeld

Berlin Schönefeld lufthavn i en nøddeskal

I de kommende år vil denne lufthavn i Berlin blive betydeligt renoveret og udvidet. Den er destineret til at være byens eneste lufthavn, bærende navnet Hauptstadt-lufthavn Berlin-Brandenburg International (BBI). Der er fire terminaler, med terminal A som den største og vigtigste.

I nærheden af terminal A er der en togstation. Hver halve time er der et tog mod hovedstationen og Zoo st. Lufthavnen er beliggende 16 km. sydvest for bycentrum. I øjeblikket er arbejdet på en direkte motorvej, der vil løbe under lufthavnen, undervejs. Der er også mange busforbindelser mellem lufthavnen og bycentrum.

Ved lufthavnen er der ingen hoteller, men der er adskillige i det omgivende område. Der er et fornuftigt antal butikker og restauranter, især i terminal A. I form af forretningsfaciliteter har lufthavnen en stor Lounge på anden sal i terminal A. Derudover har lufthavnen banker, vekslekontorer og pengeautomater (sidstnævnte kun i terminal A). I terminal A er der også et postkontor og et børnehjørne. Der er en førstehjælpsstation tilgængelig ved telefon og et babyrum. Lufthavnen er let tilgængelig for handicappede mennesker.

I flyveindustrien er Berlin Schönefeld lufthavn indikeret med forkortelserne SXF (IATA lufthavnskode) og EDDB (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Berlin Schönefeld lufthavn.