Billeje Antalya

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Antalya.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 5. oktober - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Antalya

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyrkiet
 3. Biludlejning Antalya
EasyTerra Biludlejning Antalya er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 18
Gennemsnitlig bedømmelse: 7.5 / 10
Antal anmeldelser i Antalya: 18
Mark Van Nunen Enterprise Antalya Lufthavn
“Gode priser”

“Det er et udlejningsfirma, der ikke altid ligger tæt på lufthavnen eller ankomsthallen. Jeg har altid klaret mig, men nogle gange ville det være værdsat, hvis dette kunne være oplyst.”

08-12-2014 15:05

Information om Antalya

Biludlejning Antalya
Biludlejning Antalya

Introduktion

Antalya er en historisk by med en rig fortid. Byen blev opkaldt efter konge Attalos II, der grundlagde byen i det 2. århundrede e.Kr. Centrum (Kaleiçi) er blevet smukt restaureret og inkluderer en 13. århundreds minaret. Ikke langt fra Antalya er der romerske oldtidsruiner. Amfiteatret er også blevet overordentlig godt bevaret. Den huser fortsat kulturelle begivenheder, f.eks. i løbet af de årlige festivaler. Selvfølgelig er der også smukke strande nær Antalya.

Befolkning

Byen har mere end 600.000 indbyggere, men det er en vigtig turistattraktion, så antallet af folk der opholder sig i byen kan rent faktisk fordoble om sommeren.

Beliggenhed

Antalya er beliggende på den sydlige kyst af Tyrkiet, også kaldt Den Tyrkiske Riviera. Tyrkiets hovedstad, Ankara, er beliggende 550 km. nordøst for Antalya.

Økonomi

Turisme er byens økonomiske rygrad. Syv millioner turister besøger årligt regionen og de tal er fortsat stigende. Antalya forsøger at drage fordel af internationale udstillinger og konferencer med åbningen af et konferencecenter og Antalya Expo Centret.
Historisk set har Antalya altid været en landbrugsregion og den fortsætter med at være det. Grøntsager, korn og frugt er ikke blot dyrket, men også eksporteret via havnen og lufthavnen. Der er lidt industri, især små fabrikker der behandler landbrugsprodukter.

Lufthavne

10 km. fra byen ligger Antalya internationale lufthavn, der er en stor og moderne lufthavn. Det er vejen til feriesteder på den tyrkiske middelhavskyst. Lufthavnen er meget travl på grund af de mange afgange af feriefly, men der er også regelmæssige afgange mod Istanbul, Ankara, den tyrkiske del af Cypern og adskillige destinationer i Europa og Mellemøsten. Der er en pendulbusforbindelse med lufthavnen, men den er ikke særlig hyppig og den forbinder udelukkende med indlandsfly fra Turkish Airlines.

Offentlig transport

Antalya har en sporvogn, der især er ment for turister. Sporvognen kører fra Antalya Museum i vest, via nogle attraktioner og til Lara Plaj stranden i øst. Den eneste rigtige transport udbydes af de såkaldte Dolmus minivans, der kører faste ruter. Øst for centrum er der en dolmus station, hvorfra minivansene afgår mod destinationer øst for byen.
Regionale busser afgår fra den store busstation (Otogar) mod den nordlige del af byen. Alle steder langs Den Tyrkiske Riviera kan nåes med bus fra denne station.

Trafik og parkering

Antalyas centrum er gammelt med smalle snoede gader. Anvend mest af alt din lejebil til at udforske det omgivende område, men hav den tyrkiske måde at køre bil på i tankerne, hvilken er en smule forskellig fra vores egen. Kør forsigtigt og forvent det uventede. Pludselige kørebaneskift er meget almindeligt og selvom det er ulovligt vil tyrkiske chauffører overhale dig på din højre side, når de får muligheden for det. På landeveje kan biler være parkeret underlige steder, helst efter et blindt sving. Du vil måske også møde kvægflokke der optager hele vejen. Undgå kørsel i mørke. Foruden farene nævnt ovenfor kører mange tyrkiske biler med lysene slukket(!) for at spare energi. Hold øje med fartgrænserne (50 km/t i byområder, 90 km/t udenfor byområder og 120 km/t på motorveje). Det tyrkiske politi er meget opmærksomt, især i udkanten af byer.

Hoteller

Som værende en vigtig turistisk destination har Antalya masser af hoteller. I det gamle bycentrum er der små pensionater og de såkaldte "boutique" hoteller med osmannsk-stilede værelser. Moderne og luksuriøse hoteller er beliggende udenfor bycentrum på Cumhuriyet Cadddesi og syd for havnen. Antalya tiltrækker turister hele året rundt, så vi anbefaler booking på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Antalya anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Circular car hire
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Garenta
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Sunrent

Biludlejningssteder i Antalya

EasyTerra Biludlejning Antalya sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyrkiet, men i en anden by end Antalya, klik venligst igennem til Biludlejning Tyrkiet side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyrkiet du ønsker at leje en bil.