Billeje Cardiff

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cardiff.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cardiff

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning Wales
  4. Cardiff
EasyTerra Biludlejning Cardiff er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cardiff

Indledning 

Cardiff er hovedstaden i Wales og indtil for nylig især kendt som et industricentrum. Det har ændret sig i de seneste par år: byens centrum blev ryddet op og en stor del blev forvandlet til en gågade. Byen bliver besøgt af folk, som hovedsagelig interesserer sig for den walisiske historie og kultur, men også af folk der går på indkøb: Cardiff har udviklet sig et shoppingsparadis.

Befolkning

Byen har næsten 350.000 indbyggere.

Beliggenhed

Cardiff er beliggende i den sydøstlige del af Wales i Severn Estuary, som bliver til Bristol Channel. Den naturlige havn kaldes Cardiff Bay eller Tiger Bay. På den nordlige, østlige og vestlige side afgrænses byen af bakker; den højeste er Garth Hill (307 meter).

Økonomi

Den lokale økonomi kredsede omkring Cardiffs havn, som hovedsagelig blev anvendt til at sende kul fra minerne nord for byen. Udvindingen af kul er forsvundet, og med det forsvandt vigtigheden af havnen. I dag er de finansielle tjenesteydelser, metalbearbejdning, produktion af biler og mekanik, der udgør grundpillerne i økonomien. Cardiff fokuserer mere og mere på turisme; det er en af de mest populære shopping destinationer i Storbritannien.

Lufthavnen 

Cardiff Lufthavn er den eneste internationale lufthavn i Wales. Det ligger 16 kilometer sydvest for byen. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A48, der løber nord for byen. Ved Culverhouse Cross drejer du ad Port Road, der fører til lufthavnen. 

Offentlig transport

Byen har et fremragende netværk af bybusser, der kører til destinationer længere væk, som Newport, Barry og Cardiff International Lufthavn. I sommermånederne sejler River Taff Waterbus passagerer mellem Millennium Stadium, Cardiff Bay og Penarth. Busselskaber National Express og Megabus står for transportforbindelser til byer endnu længere væk, herunder Swansea, London, Newcastle-upon-Tyne og Manchester.

Trafik og parkering

En stor del af Cardiffs centrum er en gågade. Der er adskillige parkeringshuse, der ejes af regeringen eller er privatejede. Byens kommunale parkeringshuse Castle Mews, North Road og Sophia Gardens ligger i byens centrum. I Cardiff Bay ligger der for eksempel Havannah Street Garage og Barrage Car Park. P+R områder findes i nærheden af County Hall og Crown Way.

Hoteller

Cardiff har et godt udvalg af indkvarteringsmuligheder; størstedelen ligger i byens centrum og i nærheden af Cardiff Bay. Der er almindelige pensionater, mellemklasse hoteller og luksuriøse værelser. Husk, at det er svært at finde hotelværelser, når der er en stor begivenhed på Millennium Stadium, især når det nationale rugbylandshold eller fodboldlandshold spiller. 

Eksterne kilder

For mere information om Cardiff, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Cardiff

EasyTerra Biludlejning Cardiff sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Cardiff, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.