Billeje Newcastle

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Newcastle.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Newcastle

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning England
  4. Newcastle
EasyTerra Biludlejning Newcastle er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Newcastle

Indledning

Newcastle blev grundlagt af romerne, som en fæstning på Hadrians Wall, som blev bygget for at afvise angrebene fra skotske stammer. Byens fulde navn Newcastle upon Tyne for at skelne den fra to andre byer med samme navn. Byens logo er Tyne Bridge, der forbinder Newcastle til Gateshead. Det er en kompakt og attraktiv by, der er kendt for sit natteliv og kulturelle arrangementer. Rough Guide til Storbritannien kalder Newcastles natteliv, som en af Storbritanniens største turistattraktioner!

Befolkning

Byen har en befolkning på 250.000, men i byområdet omkring Newcastle bor næsten en million mennesker. En beboer fra Newcastle kaldes også en Geordie. Hvorfra denne titel kommer fra er ukendt, men ifølge nogle mennesker henviser det til byens loyalitet til kongen George II.

Beliggenhed

Newcastle ligger på den nordlige bred af floden Tyne (Gateshead ligger på sydsiden), i den nordøstlige del af England, nær grænsen til Skotland.

Økonomi

Under den industrielle revolution, udviklede Newcastle sig selv som kulminernes centrum. Der var også store skibsværfter langs den nederste del af Tyne. Med bortfaldet af disse tunge industrier forfaldt Newcastle, men byen har været langsomt opadgående. I dag er den en trendy by, især kendt for sit energiske natteliv, kulturelle institutioner og begivenheder. For briterne er den en af de mest populære destinationer for en weekendtur. Desuden har Newcastle udviklet sig til en science center, der er specialiseret inden for bioteknologi. 

Lufthavne

Newcastle lufthavn ligger ti kilometer nordvest for byen. Fra Newcastles centrum ligger lufthavnen 15 minutter med udlejningsbil. Du følger motorvejen A1 nord og tager frakørsel A696. Denne vej fører til lufthavnen. Frakørslen er tydeligt angivet på vejskilte. 

Offentlig transport

Newcastle har gode offentlige transport, der består af undergrundsbaner og busser. Undergrundsbanerne har to linjer, der løber parallelt med hinanden i centrummet. Du kan komme til enhver destination i og uden for Newcastles centrum med bus.

Trafik og parkering

Det kan være svært at finde en parkeringsplads på gaden til din udlejningsbil. Heldigvis er der mange andre muligheder for at parkere din bil. Der er så mange som ni parkeringshuse og næsten fyrre parkeringssteder i og omkring Newcastles centrum. Desuden kan du parkere din udlejningsbil på en af P+R-faciliteterne på Callerton Parkway, Kingston Park og Regent Centre metrostationer.

Hoteller

Newcastle har et godt udvalg af overnatningsmuligheder lige fra vandrehjem og pensionater for rygsækrejsende til luksus hoteller med den typiske britiske atmosfære. Desuden er der flere muligheder for at leje en lejlighed for en kort eller en lang periode. De to turistkontorer (på Quayside og på Central Arcade) kan hjælpe dig med at finde indkvartering. Da Newcastle er en populær destination for bytur, anbefaler vi at du booker dit hotel i god tid, specielt om sommeren. 

Eksterne kilder

For mere information om Newcastle, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Newcastle

EasyTerra Biludlejning Newcastle sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Newcastle, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.