Billeje Vigo Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Vigo Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. juni - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Vigo Togstation

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Vigo
 4. Vigo Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Vigo Togstation

Generel information

Vigo er en stor havneby i den selvstyrende region Galicien, i det nordvestlige Spanien. I gamle dage ankom til Vigo-Guixar togstation kun godstog på grund af havnen. I dag bruges stationen som hovedbanegård, mens den moderne Vialia Vigo TGV Station bliver bygget. Adskillige tog kører til og fra denne station.

Transport

Ønsker du at besøge kysten eller den gamle by? Taxaer og busser er tilgængelige ved stationen. Buslinjerne C2, C3, C5B, L10 og L17 afgår herfra. Hvis du foretrækker at køre selv, kan du nemt udleje en bil i Vigo Station, for eksempel med biludlejningsfirma Europcar.

Servicer

Du kan købe billetter på billetkontorer. Vigo-Guizar Station har toiletter, bagageskab og der er faciliteter for handicappede. Næsten hele stationen er tilgængelig for kørestole, og du kan også leje kørestole, og assistance er tilgængelig.

Restauranter og butikker 

I lobbyen på Vigo Togstation finder du et cafeteria og en boghandel. Der er flere butikker og spise- og drikkefaciliteter i byens centrum.

Nyttige links

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental

Andre udlejningssteder i Vigo

Ud over Vigo Togstation i Vigo, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Vigo:

Lufthavne