Billeje Málaga Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Málaga Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Málaga Togstation.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Málaga Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Málaga
  4. Malaga Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Frank Atesa Málaga Togstation
“Alt er OK”

“Dejlig bil, venligt personale.”

11-12-2014 21:44
Renate Van Den Broek Atesa Málaga Togstation
“De leverer deres løfter”

“Jeg lejede en bil i Malaga, Spanien. Næsten helt nye Ford Focus med alt ekstra udstyr til en meget lille pris (21 euro per dag). Booking via internettet gør det endnu billigere. Opmærksomt og venligt personale, der taler flydende engelsk og en super god service. Ingen klager.”

08-12-2014 16:17

Lokal information om Málaga Togstation

Generel information

Málaga ligger i det sydlige del af Spanien, i regionen Andalusien. Det er den største by på Costa del Sol. Den store Málaga Togstation, María Zambrano, ligger en kilometer sydvest for byens centrum. Højhastighedstog ankommer og afgår fra denne station. AVE-tog kører dig til Madrid på mindre end 3 timer, 2 timer til Sevilla, og Córdoba kan nås på en time med højhastighedstog. Intercity og lokale tog ankommer også til stationen. Der er en anden station i byens centrum.

Transport

Du har mange muligheder, hvis du ønsker at besøge Picassos fødested. Taxaerne holder og venter foran stationen, og busser holder ved siden af stationen. Du kan dog også nemt udleje en bil for at opleve den smukke Andalusien på egen hånd. På María Zambrano Station i Málaga er der mange biludlejningsfirmaer: Avis, Europcar, Hertz og National Atesa. Der er parkeringsmuligheder foran og under stationen.

Servicer

Den nye togstation er lys og et bygget på en logisk måde. Billetter kan købes på billetkontorer. Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til et rejsebureau eller en informationsskranke for turister. Der er også en VIP-lounge, hvor du kan tjekke ind og ændre reservationer. Derudover er der bagagebokse, offentlige telefoner, en hæveautomat og faciliteter for handicappede.

Restauranter

Der er mange caféer og barer. Stationen er forbundet til et firestjernet hotel (Barceló Málaga Hotel). I nærheden af stationen kan du finde mange restauranter og hoteller.

Butikker 

Ved siden af perronerne finder du en kiosk og et cafeteria. Eller ønsker du at shoppe? María Zambrano Station har noget for alle. Du kan forkæle dig selv 7 dage om ugen med 121 forskellige butikker. Inde i indkøbscenteret er der endda en biograf med ti haller.

Nyttige links

Andre udlejningssteder i Málaga

Ud over Málaga Togstation i Málaga, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Málaga: