Billeje Playa Americas

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Playa Americas.

Hvorfor reserverer gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
 • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
 • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
 • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
 • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Playa Americas

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Playa Americas.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Playa Americas

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Tenerife
 4. Playa Americas
EasyTerra Biludlejning Playa Americas er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Playa Americas

Indledning 

Playa de las Américas er et sted på Tenerife, der blev bygget for turister. Strandene i nærheden af dette turiststed er blevet bygget med gult sand fra Afrika for at skjule den sorte vulkanske sand. Playa de las Américas har et sprudlende natteliv med mange barer, restauranter, natklubber og diskoteker. 

Befolkning

Selve Playa de las Américas har ikke rigtig nogen faste indbyggere, da det er bygget for turister. Arona Kommune, som den er en del af, har omkring 60.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Playa de las Américas ligger på den sydvestlige del af Tenerife, en af De Kanariske Øer, der ligger ud for Marokkos vestkyst på Atlanterhavet. Øst for Tenerife ligger Gran Canaria med hovedstaden på De Kanariske Øer, Las Palmas. Vest for Tenerife ligger øen La Palma.

Økonomi

Da Playa de las Américas er blevet bygget for turister, er det ikke svært at gætte, hvad den vigtigste indtægtskilde er. Dette gælder i øvrigt for hele Tenerife. 4,5 millioner mennesker besøger øen om året, især strandene i syd: Playa de las Américas og den forbundet Los Cristianos.

Lufthavne

Øens største lufthavn, Syd Tenerife Reina Sofia Lufthavn, ligger tæt på Playa de las Américas. Det ligger 18 kilometer vest for turiststedet og er let tilgængelig med udlejningsbil ad TF-1, Tenerifes hovedvej. 

Offentlig transport

De grønne busser fra Transportes Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) stopper ved alle steder på Tenerife. Det er moderne busser med aircondition, og billetpriserne er billige. Dog kan turen tage lang tid, da der er mange stop. Der er en ekspresbusforbindelse mellem Playa de las Américas og hovedstaden Santa Cruz de Tenerife i nord.

Trafik og parkering

Parkering kan være et problem ved Playa de las Américas. Alligevel er dobbelt parkering almindeligt. Det kan betyde, at du ikke kan køre, men hvis du tuder i hornet, vil den anden chauffør komme for at flytte sin bil. Det er forbudt at parkere i nærheden af en kantsten med en kontinuerlig gul linje, selv om de lokale har en tendens til at ignorere dette forbud. Mange hoteller tilbyder gratis parkering for din udlejningsbil.

Hoteller

Udover forlystelsessteder og forretninger, består Playa de las Américas udelukkende af hoteller, feriecentre og lejlighedsbyggeri. Vi vil anbefale at booke din overnatning i god tid, da det er den mest populære badeby på Tenerife, som tiltrækker turister hele året rundt.

Eksterne kilder 

For mere information om Playa de las Américas, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Playa Americas

EasyTerra Biludlejning Playa Americas sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Playa Americas, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.