Billeje Terceira

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Terceira.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Terceira

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Biludlejning Azorerne
  4. Terceira
EasyTerra Biludlejning Terceira er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Terceira

Biludlejning Terceira
Biludlejning Terceira

Indledning

Terceira er en af de største øer på Azorerne og kaldes også 'lilla ø'. Øgruppens tidligere hovedstad, Angra do Heroísmo, ligger på den sydlige kyst. Denne gamle by står på UNESCOs verdensarvsliste. Tyrefægtning afholdes i sommermånederne. 

Befolkning

Omkring 60.000 mennesker bor på hele øen. En tredjedel bor i den historiske by Angra do Heroísmo, som normalt blot kaldes Angra.

Beliggenhed

Terceira er af vulkansk oprindelse ligesom de andre øer på Azorerne. Øgruppen ligger i Atlanterhavet, omkring 1500 kilometer vest for det portugisiske fastland og mere end 3300 kilometer fra den nordamerikanske kyst. Den vestlige del af øen er langt grønnere end den østlige del, og det er på grund af den fremherskende vestenvind. Angra do Heroísmo ligger på sydkysten. Det andet store sted, Praia de Vitoria, ligger på nordkysten.

Økonomi

Angras havn havde stor betydning for hele Azorerne, men denne rolle har for en stor del blevet overtaget af havnen i den nuværende hovedstad Ponta Delgada på øen São Miguel. Landbrug består hovedsageligt af kvækavl til mælkeproduktion. Der er også nogle vindyrkning. På Terceira produceres næsten udelukkende hvidvin. Der er også militærbaser fra både den portugisiske og amerikanske luftstyrker. Turisme er en vigtig indtægtskilde. Besøgende er hovedsageligt tiltrukket af den smukke gamle by Angra.

Lufthavne

Terceira Lufthavn ligger i den nordøstlige del af øen, lige nord for Praia de Vitoria. Der er flyvninger til og fra andre øer på Azorerne og i sommermånederne er der også direkte forbindelser til destinationer i Europa og Nordamerika. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil; fra Angra do Heroísmo tager du Via Rapida til Praia de Vitoria. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

De eneste midler for offentlig transport på Terceira er taxaer. Der er også færgeforbindelser til de andre øer på Azorerne.

Trafik og parkering

At finde en ledig parkeringsplads i Angra do Heroísmo er svært, hvis ikke umuligt. Derfor sørg for at du kan parkere din udlejningsbil på dit hotel. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel, omend for at udforske resten af Terceiro. Hovedvejen Via Rapida forbinder Praia de Vitoria med Angra de Heroísmo. Når du kører fra hovedvejen, kan du falde over kvæg eller mennesker, der går på vejen. Derfor skal du køre forsigtigt.

Hoteller

Angra do Heroísmo er Terceiros turistattraktion, og det har et stort udbud af overnatningsmuligheder: bed & breakfasts, pensionater og mellemklassehoteller. Der er også luksuriøse indkvarteringsmuligheder. Vi anbefaler, at du booker dit hotelværelse i god tid, hvis du ønsker at besøge byen i sommermånederne.

Eksterne kilder 

For mere information om Terceira, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Terceira

EasyTerra Biludlejning Terceira sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Terceira, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.