• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Rhodos

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Rhodos.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Rhodos

EasyTerra Biludlejning Rhodos er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Rhodos

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Rhodos

Biludlejningstilbud i Rhodos

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Rhodos

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Rhodos

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Rhodos. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (53)
  Fra kr 152 / dag
 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 103 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Fra kr 276 / dag
 • Budget

  8.3 (9014)
  Fra kr 208 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4903)
  Fra kr 219 / dag
 • Drive Hellas

  8.2 (237)
  Fra kr 153 / dag
 • Yours Carrental

  8.2 (12)
  Fra kr 157 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Fra kr 267 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 165 / dag
 • Volta4u

  7.8 (27)
  Fra kr 198 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 194 / dag
 • Alamo

  7.8 (7920)
  Fra kr 185 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3864)
  Fra kr 204 / dag
 • Avis

  7.7 (5359)
  Fra kr 270 / dag
 • Europcar

  7.6 (7341)
  Fra kr 160 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Centauro

  7.6 (4527)
  Fra kr 105 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.4 (408)
  Fra kr 124 / dag
 • Green Motion

  7.3 (1717)
  Fra kr 132 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.2 (448)
  Fra kr 174 / dag
 • Abbycar

  7.2 (556)
  Fra kr 118 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5112)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Fra kr 123 / dag
 • WHEEGO

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 288 / dag
 • Autorents.gr

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Rhodos?

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Rhodos) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Rhodos) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Rhodos), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Rhodos), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Rhodos) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Rhodos) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Rhodos) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Rhodos) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Rhodos) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Rhodos) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Rhodos) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Rhodos) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rhodos - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Rhodos) er Marts den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Rhodos

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Rhodos, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Rhodos

EasyTerra Biludlejning Rhodos sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

5th Km. Rodos - Kallithea Ave.

Information om Rhodos

Indledning

Rhodos er hovedstaden på den græske ø af samme navn og en af de ældste middelalderlige byer i Europa. Kolossen, et af de syv vidundere i den antikke verden, var placeret i havnen. Rhodos blev grundlagt af Ridderne af Skt. John som en kristen bastion mod den 'hedenske' øst. Den gamle del er omgivet af en middelalderlig bymur på næsten 4 kilometer lang.

Befolkning 

Byen har omkring 55.000 indbyggere, næsten halvdelen af øens befolkning.

Beliggenhed 

Den ældste del af byen Rhodos ligger på den nordøstligste del af øen, på den modsatte side af Tyrkiets sydvestlige kyst. De nyere dele af byen ligger vest og syd for det gamle centrum. Der er endnu en ældre del af byen, der stammer fra den græske oldtid og som blev grundlagt af de kristne, men der er kun ruiner tilbage, og som ligger omkring 2 kilometer sydvest for byen.

Økonomi

Byen Rhodos har en vigtig havn, hvor landbrugsprodukter fra landet, bomuld, frugt, korn og tobak, eksporteres. Tobakken er delvist forarbejdet på selve øen i cigaretter. Turisme udgør den vigtigste indtægtskilde. Besøgende er ikke kun tiltrukket af den smukke gamle by, men også af øens strande. En del af havneområdet bruges som en marina.

Lufthavne 

Øens lufthavn, Rhodos International Lufthavn (også: Diagoras International Lufthavn), ligger 20 kilometer sydvest for byen Rhodos. Lufthavnen er nemt tilgængelig ad motorvejen, der løber langs kysten og omringer hele øen. Fra byens centrum kan du komme til lufthavnen med udlejningsbil på cirka 20 minutter.

Offentlig transport

Selskabet RODA står for driften af bustransport i byen. Servicen er ikke pålidelig nok og materialet er gammelt. Forbindelserne til andre steder på øen, som, KTEL står for, er bedre. Den centrale busstation i byen Rhodos ligger tæt på Neá Agorá, det nye ,marked. Hver halve time kører en bus til Faliráki, som stopper ved alle store hoteller på østkysten. 

Trafik og parkering

Biler er ikke tilladt i det gamle centrum af byen Rhodos, men det er motorcykler. Det er svært at parkere i den nyere del af byens centrum, men uden for dette område kommer du ikke til at opleve problemer med at finde en parkeringsplads. De vigtigste veje, der går langs øst- og vestkysten er velholdte. Når du kører fra hovedvejene er det en anden historie: ofte er de små indre veje uasfalteret.

Hoteller

Byen Rhodos har et godt udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra billige gæstehuse til luksuriøse hoteller i middelalderlige bygninger. Husk dog på, at byens centrum også er et underholdningscenter. Hvis du kan lide fred og ro, er det bedre at lede efter et værelse uden for byens centrum. Du kan for eksempel udleje et hus på landet, men i dette tilfælde anbefales en udlejningsbil.

Eksterne kilder 

For mere information om Rhodos, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • OK Mobility
 • National Car Rental
 • Budget
 • Thrifty
 • Drive Hellas
 • Yours Carrental
 • Hertz
 • Sixt
 • Volta4u
 • Enterprise
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Payless Car Rental
 • Centauro
 • Carwiz rent a car
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • InterRent
 • Drive On Holidays
 • WHEEGO
 • Autorents.gr
 • addCarRental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Rhodos