Billeje Rhodos

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Rhodos.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Rhodos

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Rhodos
  4. Rhodos
EasyTerra Biludlejning Rhodos er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 22
Carsten Pedersen Alamo Rent a Car Rhodos Lufthavn
“Godt og nemt.”

“Dejligt nemt og bilen lige uden for lufthavnen. Lidt for mange skader på bilen, tog lidt tid at gennemgå, men vi havde jo ferie.???? Men bortset fra det en god oplevelse. Hilsen turisten på Rhodos.”

29-10-2018 15:09
Lars Birch Kristensen Alamo Rent a Car Rhodos Lufthavn
“God service”

“Min datter og jeg lejede en bil på Rhodos Smilende service og en fornøjelse at leje bil der Vi fik en størrer bil til samme pris det Da service der vil noget”

01-09-2018 08:49
Kunde Alamo Rent a Car Rhodos Lufthavn
“Alt fungerede perfekt”

“Alt fungerede perfekt: Imødekommende medarbejdere, som havde styr på tingene, bilen var forholdsvis ny og velholdt.”

17-08-2018 12:56

Information om Rhodos

Biludlejning Rhodos
Biludlejning Rhodos

Indledning

Rhodos er hovedstaden på den græske ø af samme navn og en af de ældste middelalderlige byer i Europa. Kolossen, et af de syv vidundere i den antikke verden, var placeret i havnen. Rhodos blev grundlagt af Ridderne af Skt. John som en kristen bastion mod den 'hedenske' øst. Den gamle del er omgivet af en middelalderlig bymur på næsten 4 kilometer lang.

Befolkning 

Byen har omkring 55.000 indbyggere, næsten halvdelen af øens befolkning.

Beliggenhed 

Den ældste del af byen Rhodos ligger på den nordøstligste del af øen, på den modsatte side af Tyrkiets sydvestlige kyst. De nyere dele af byen ligger vest og syd for det gamle centrum. Der er endnu en ældre del af byen, der stammer fra den græske oldtid og som blev grundlagt af de kristne, men der er kun ruiner tilbage, og som ligger omkring 2 kilometer sydvest for byen.

Økonomi

Byen Rhodos har en vigtig havn, hvor landbrugsprodukter fra landet, bomuld, frugt, korn og tobak, eksporteres. Tobakken er delvist forarbejdet på selve øen i cigaretter. Turisme udgør den vigtigste indtægtskilde. Besøgende er ikke kun tiltrukket af den smukke gamle by, men også af øens strande. En del af havneområdet bruges som en marina.

Lufthavne 

Øens lufthavn, Rhodos International Lufthavn (også: Diagoras International Lufthavn), ligger 20 kilometer sydvest for byen Rhodos. Lufthavnen er nemt tilgængelig ad motorvejen, der løber langs kysten og omringer hele øen. Fra byens centrum kan du komme til lufthavnen med udlejningsbil på cirka 20 minutter.

Offentlig transport

Selskabet RODA står for driften af bustransport i byen. Servicen er ikke pålidelig nok og materialet er gammelt. Forbindelserne til andre steder på øen, som, KTEL står for, er bedre. Den centrale busstation i byen Rhodos ligger tæt på Neá Agorá, det nye ,marked. Hver halve time kører en bus til Faliráki, som stopper ved alle store hoteller på østkysten. 

Trafik og parkering

Biler er ikke tilladt i det gamle centrum af byen Rhodos, men det er motorcykler. Det er svært at parkere i den nyere del af byens centrum, men uden for dette område kommer du ikke til at opleve problemer med at finde en parkeringsplads. De vigtigste veje, der går langs øst- og vestkysten er velholdte. Når du kører fra hovedvejene er det en anden historie: ofte er de små indre veje uasfalteret.

Hoteller

Byen Rhodos har et godt udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra billige gæstehuse til luksuriøse hoteller i middelalderlige bygninger. Husk dog på, at byens centrum også er et underholdningscenter. Hvis du kan lide fred og ro, er det bedre at lede efter et værelse uden for byens centrum. Du kan for eksempel udleje et hus på landet, men i dette tilfælde anbefales en udlejningsbil.

Eksterne kilder 

For mere information om Rhodos, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Rhodos

EasyTerra Biludlejning Rhodos sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Rhodos, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.