Billeje Ponta Delgada

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ponta Delgada.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ponta Delgada

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Biludlejning Azorerne
  4. Biludlejning Ponta Delgada
EasyTerra Biludlejning Ponta Delgada er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 15
Nj Ilha Verde Rent a Car Ponta Delgada Lufthavn
“OK oplevelse”

“OK oplevelse uden problemer”

11-10-2019 13:44

Information om Ponta Delgada

Biludlejning Ponta Delgada
Biludlejning Ponta Delgada

Indledning 

Ponta Delgada er en by på øen São Miguel på Azorernes hav. Det er den administrative hovedstad for den autonome portugisiske Azorernes region. Byen har et smukt historisk centrum med bl.a. tre kirker, der er værd at se: Matriz de São Sebastião, São Pedro og São João.

Befolkning 

Byen har mere end 45.000 indbyggere.

Beliggenhed

Ponta Delgada ligger på den sydlige kyst af São Miguel. Sete Cidades Massivet ligger nordvest for byen. Dette massiv er kendt for krater-søerne Lagea Azul og Lagea Verde (henholdsvis den blå og den grønne sø).

Økonomi

Ponta Delgada er det turistmæssige centrum på Azorerne, så turismen udgør en vigtig indtægtskilde. Desuden dyrkes ananas lige i nærheden af byen, som eksporteres via lufthavnen. Da byen også er Azorernes administrative hovedstad, regeringen skaber også beskæftigelse.

Lufthavne

Lufthavnen i Ponta Delgado ligger vest for byen, lige ved kysten. João Paul II International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra centrum af Ponta Delgada følger du Rua Direita Santa Catarina, som bliver til Rua Direita Ramalho. Motorvejen nord for byen (2nd Circular) fører også til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Offentlig transport i Ponta Delgada er arrangeret af minibusser. Der er tre linjer, hvormed du nemt kan nå alle attraktioner i byen. Fra den store busstation på Avenida Infante D. Henrique (promenaden langs havnen) store busser afgår til andre steder på São Miguel.

Trafik og parkering

Ponta Delgadas centrum består af smalle, ofte envejs gader. Det kan derfor være svært at finde rundt. Det er bedst at parkere din udlejningsbil på en af parkeringspladserne eller på det store parkeringshus i nærheden af havnen, og udforske byen til fods. For at besøge resten af øen, er en udlejningsbil ideel. Husk på, at mange bjergveje er smalle og snoede. Tåge kan også opstå pludselig på São Miguel.

Hoteller

Som det turistmæssige centrum på Azorerne er der ingen mangel på værelser i Ponta Delgada. Der er pensionater, værelser i private huse, vandrehjem, mellemklassehoteller og luksuriøse firestjernede hoteller. Hvis du kan lide fred og ro, kan du leje en gammel gård på det landlige område omkring Ponta Delgada. En udlejningsbil er da en forudsætning. Azorerne er et populært feriemål. Derfor bestil din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Ponta Delgada, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Ponta Delgada

EasyTerra Biludlejning Ponta Delgada sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Ponta Delgada, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.