Billeje Monte Gordo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Monte Gordo.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Monte Gordo

 1. Hjem
 2. Biludlejning Portugal
 3. Biludlejning Monte Gordo
EasyTerra Biludlejning Monte Gordo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Monte Gordo

Biludlejning Monte Gordo
Biludlejning Monte Gordo

Introduktion

Monte Gordo er en badeby i Algarve. Det er et roligere sted end de større turistbyer i det sydlige Portugal, ligesom Albufeira. Byen har et hyggeligt centrum med en smuk boulevard med venlige træer og en bred sandstrand. Det omkringliggende område er meget landligt og perfekt til at udforske ved at leje bil.

Befolkning

Monte Gordo blev bygget specielt til turister. Den nærmeste autentiske by er Vila Real de Santo Antonio, som har omkring 14,000 indbyggere. Det er beliggende i den østlige del af Monte Gordo på Guadiana-floden.

Beliggenhed

Byen er beliggende i den sydøstlige del af Algarve i det sydlige Portugal, blot fem kilometer fra den spanske grænse, hvilket betyder at du også kan udforske en del af Spanien i din udlejningsbil. Grænsen er dannet af Guadana-floden. 

Økonomi

Turisme er byens eneste indtægtskilde. Størstedelen af befolkningen i nærliggende Vila Real de Santo Antonio også arbejder inden for turisme. Desuden er der nogle fiskebanker i regionen og grænseoverskridende handel med Spanien spiller også en beskeden rolle.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Algarve er is Faro Lufthavn, som ligger cirka 40 kilometer mod vest af Monte Gordo, og som er nem at nå gennem de (nye) A22-motorvej (Via do Infante: Rejsetiden er omkring en halv time). Mange lavprisflyselskaber har fly direkte til Faro Lufthavn fra det nordlige Europa, som EasyJet, Flybe og Air Berlin.

Offentlig transport

Busservice til andre steder i Algarve er rimelig, men ikke sæt for megen lid på de officielle køreplaner. Forbindelsen til andre turiststeder er fasthold med højhastighedsbusser (Serviço Transrápido). Taxaer er i store mængder i Monte Gordo, og efter europæiske standarder, er de ikke dyre.

Trafik og parkering

I de seneste år er vejene i Algarve blevet forbedret enormt. Den nye A22-motorvej går fra den spanske grænse til den vestlige del af Algarve. Det kører parallelt med EN125, der ligger lidt mere mod syd. På EN125 behøver du at være opmærksomt. For at dreje til venstre er der en separat kørebane til højre, hvor du drejer med din bil før du kører over vejen.

Vejskilte undertiden lader noget tilbage at ønske. Ofte er gamle veje angivet, også når de nye er til rådighed. Køb en ny og tydelig køreplan inden du stiger ind i din udlejningsbil for at udforske området. 

Husk også, at der i Portugal er du ikke tilladt at parkere din bil inden for 18 meter fra et kryds eller inden for 15 meter fra et bus stoppested. Du vil blive idømt en bøde! I Algarve er politiet også meget alvorligt omkring hastighedsbegrænsningen (120 km på motorveje, 100 km gennem veje og 50 km i boligområder, medmindre andet er angivet).

I Monte Gordo er der parkeringspladser i centrum såvel som i nærheden af stranden.

Hoteller

Monte Gordo blev bygget specielt til at modtage det stigende antal turister, der kommer til Algarve. Med andre ord: Der er masser af hoteller og lejligheder til rådighed. Monte Gordo er blevet mere populære, så vi anbefaler at booke dit hotelværelse i forvejen. 

Eksterne kilder

For mere information om Monte Gordo anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Guerin
 • Keddy By Europcar

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Monte Gordo, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.