Billeje Albufeira

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Albufeira.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Albufeira

 1. Hjem
 2. Biludlejning Portugal
 3. Biludlejning Albufeira
EasyTerra Biludlejning Albufeira er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Albufeira

Biludlejning Albufeira
Biludlejning Albufeira

Introduktion

Oprindeligt var Albufeira en simpel fiskerlandsby, men nu er det bedst kendt og det mest populære turistby i den portugisiske Algarve. Byens centrum består af smalle gader, men uden for centrum er der mange nye hoteller og lejligheder til turister eller for dem der ønsker at trække sig tilbage. Nær den nye havn er der moderne huse i lysfarver. De lokale kalder dette område for 'legoland'.
Vi anbefaler kraftigt at udforske det indre land i din udlejningsbil. Du vil finde interessante landsbyer, der ikke er ødelagt af turismen.

Befolkning

Siden fremkomsten af turismen i 1960'erne, antallet af indbyggere er vokset enormt. I øjeblikket har Albufeira 30,000 indbyggere, skønt om sommeren er der mange flere.

Beliggenhed

Albufeira ligger i den yderste sydlige del af Portugal i Algarve provinsen i Atlanterhavet. Det ligger cirka halvvejs mellem Lagos (i vest) og Faro (i øst).

Økonomi

Oprindeligt var Albufeira en fiskerlandsby. Desuden tjente frugt også som en indtægtskilde. Specielt tørret frugt var et produkt, som regionen var velkendt. I dag spiller fisk og frugt en beskeden rolle i den lokale økonomi, som nu afhænger næsten udelukkende af turismen. Algarve tiltrækker årligt fem millioner udenlandske besøgende og mange af dem tager til Albufeira eller det omgivende område.

Lufthavne

Faro Lufthavn ligger omkring 35 kilometer mod øst for byen. Mange lavprisflyselskaber har direkte forbindelse til Faro fra Nordeuropa, som EasyJet, Flybe og Air Berlin. Gennem N125-kystnærevej tager kørsel til lufthavnen omkring 45 minutter.

Offentlig transport

Der er ingen bybusser i Albufeira. Bussen tjeneste til andre steder i Algarve er rimelig, men stol ikke meget på den officielle tidsplan. Forbindelsen til andre turiststeder opretholdes gennem højhastighedsbusser (Serviço Transrapido). Langdistancebusser, for eksempel til Lissabon er gode og som regel til tiden.
Albufeira har masser af taxaer, som ikke er dyrere fra europæiske standarder.

Trafik og parkering

I de seneste år er veje i Algarve blevet forbedret betydeligt. Den nye A22-motorvej går fra den spanske grænse til den vestlige del af Algarve. Det kører parallelt med EN125, som går en smule mod syd. På EN125 skal du være forsigtig. For at dreje til venstre er der ofte en særskilt bane til højre for vejen, der kræver et venstresving, hvorefter du krydser den vej du var på. Zoo Marina i nærheden af Albufeira er et eksempel på dette arrangement.

Vejenes skilte er ikke altid gode nok. Sommetider er gamle veje angivet i stedet for de nyere og bedre ruter. Før du udforsker de omkringliggende områder i din udlejningsbil, anbefaler vi at købe en ny køreplan.

Desuden skal du være klar over, at du i Portugal ikke er tilladt at parkere din bil inden for 18 meter fra et kryds eller inden for 15 meter fra en bus stop. Folk er blevet idømt en bøde for dette! Hertil kommer, at hastighedsbegrænsningerne i Algarve er (120 km/t på motorveje, 100 km/t gennem veje og 50 km/t i boligområder, medmindre andet er angivet) håndhæves strengt. 

I Albufeira selv, den bedste måde at udforske byens centrum er til fods. Portugiserne er uenige, hvori resultatet er, at trafikken i centrum er ofte spærret. Omkring den gamle bymidte er der forskellige parkeringspladser.

Eksterne kilder

For mere information om Albufeira anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Drive4Less
 • Enterprise
 • Europcar
 • Guerin
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Albufeira

EasyTerra Biludlejning Albufeira sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Albufeira, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.