Billeje Cascais

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cascais.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. juni - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cascais

 1. Hjem
 2. Biludlejning Portugal
 3. Biludlejning Cascais
EasyTerra Biludlejning Cascais er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cascais

Biludlejning Cascais
Biludlejning Cascais

Indledning 

Cascais sammen med Estoril udgør badebyen i Lissabon, Portugals hovedstad. Cascais berømmelse startede i slutningen af det nittende århundrede, da den portugisiske kongelige familie valgte den lille fiskerby som sommerresidens. I dag er det ikke længere en fornøjelse forbeholdt til de kongelige: både portugisere og udlændinge holder af at tilbringe deres ferie her.

Befolkning

Byen har 35.000 indbyggere.

Beliggenhed

Cascais ligger 30 kilometer vest for Lissabon, på Estoril-kysten. Lige nord for byen ligger Sintra, hvor du kan finde de kongelige slotte, og som grænser op til den smukke Parque Natural de Sintra-Cascais. Nordvest for Cascais ligger kontinentets vestlige punkt, Cabo da Roca, der hæver sig 140 meter over havet.  

Økonomi

Cascais økonomi handler om turisme, og det er en succes: Cascais er en af de rigeste byer i Portugal. Folk besøger byen ikke kun for strandenes skyld, men også for at dyrke vandsport. I 2007 blev verdensmesterskabet i sejlads afholdt her. Cascais er også vært for mange andre sportsbegivenheder (hovedsageligt racerløb, motorcykelløb og tennis).

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn for kommercielle flyvninger er Lissabons international lufthavn, Portela Lufthavn, der ligger 35 kilometer øst for Cascais. Denne lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil fra Cascais/Estoril ad motorvej A5. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

BusCas kører i ring og det dækker destinationer i Cascais og omkringliggende steder. Gratis cykler er også tilgængelige. Disse kan findes overfor togstationen og i nærheden af rundkørslen ved Guincho Strand. Busser til destinationer længere væk kører fra busstationen, der ligger nedenunder det store indkøbscenter overfor togstationen. 

Trafik og parkering

Den gamle del af Cascais består af smalle, snoede og undertiden stejle gader. Dette distrikt udforskes bedst til fods; endnu værre kan nogle gader kun nås til fods. I sommermånederne får Cascais meget travlt og det kan være svært at finde en ledig parkeringsplads. Der er en stor parkeringsplads i nærheden af havnen, men det er ikke bevogtet. Det er bedst at lade din udlejningsbil på dit hotel eller på en bevogtet parkeringsplads. 

Hoteller

Cascais har ingen mangel af overnatningsmuligheder, lige fra almindelige gæstehuse til mellemklasse hoteller og luksuriøse feriecentre. Vi anbefaler, at du booker dit hotelværelse i god tid, når du besøger Cascais i sommermånederne. 

Eksterne kilder

For mere information om Cascais, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Guerin
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Cascais

EasyTerra Biludlejning Cascais sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Cascais, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.