Billeje Cascais

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cascais.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cascais

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Cascais
EasyTerra Biludlejning Cascais er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cascais

Biludlejning Cascais
Biludlejning Cascais

Indledning 

Cascais sammen med Estoril udgør badebyen i Lissabon, Portugals hovedstad. Cascais berømmelse startede i slutningen af det nittende århundrede, da den portugisiske kongelige familie valgte den lille fiskerby som sommerresidens. I dag er det ikke længere en fornøjelse forbeholdt til de kongelige: både portugisere og udlændinge holder af at tilbringe deres ferie her.

Befolkning

Byen har 35.000 indbyggere.

Beliggenhed

Cascais ligger 30 kilometer vest for Lissabon, på Estoril-kysten. Lige nord for byen ligger Sintra, hvor du kan finde de kongelige slotte, og som grænser op til den smukke Parque Natural de Sintra-Cascais. Nordvest for Cascais ligger kontinentets vestlige punkt, Cabo da Roca, der hæver sig 140 meter over havet.  

Økonomi

Cascais økonomi handler om turisme, og det er en succes: Cascais er en af de rigeste byer i Portugal. Folk besøger byen ikke kun for strandenes skyld, men også for at dyrke vandsport. I 2007 blev verdensmesterskabet i sejlads afholdt her. Cascais er også vært for mange andre sportsbegivenheder (hovedsageligt racerløb, motorcykelløb og tennis).

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn for kommercielle flyvninger er Lissabons international lufthavn, Portela Lufthavn, der ligger 35 kilometer øst for Cascais. Denne lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil fra Cascais/Estoril ad motorvej A5. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

BusCas kører i ring og det dækker destinationer i Cascais og omkringliggende steder. Gratis cykler er også tilgængelige. Disse kan findes overfor togstationen og i nærheden af rundkørslen ved Guincho Strand. Busser til destinationer længere væk kører fra busstationen, der ligger nedenunder det store indkøbscenter overfor togstationen. 

Trafik og parkering

Den gamle del af Cascais består af smalle, snoede og undertiden stejle gader. Dette distrikt udforskes bedst til fods; endnu værre kan nogle gader kun nås til fods. I sommermånederne får Cascais meget travlt og det kan være svært at finde en ledig parkeringsplads. Der er en stor parkeringsplads i nærheden af havnen, men det er ikke bevogtet. Det er bedst at lade din udlejningsbil på dit hotel eller på en bevogtet parkeringsplads. 

Hoteller

Cascais har ingen mangel af overnatningsmuligheder, lige fra almindelige gæstehuse til mellemklasse hoteller og luksuriøse feriecentre. Vi anbefaler, at du booker dit hotelværelse i god tid, når du besøger Cascais i sommermånederne. 

Eksterne kilder

For mere information om Cascais, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Cascais

EasyTerra Biludlejning Cascais sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Cascais, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.