Billeje Salzburg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Salzburg.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 30% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Salzburg

 1. Hjem
 2. Biludlejning Østrig
 3. Biludlejning Salzburg
EasyTerra Biludlejning Salzburg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 / 10
Antal anmeldelser i Salzburg: 19
Dennisf
“Fremragende!”

“"Jeg var lidt nervøs efter at have læst negative anmeldelser. Alt gik godt. Den samme bil, jeg havde booket var klar til os. Godt organiseret! "”

21-06-2015 19:19
René Van Dijken
“Fremragende biludlejningsfirma”

“"EasyTerra gør det virkelig nemt at leje en bil. Klar side, godt overblik og gode priser. De tilbyder et stort udvalg af forskellige bilmærker og prisklasser. "”

02-06-2015 11:49
Carel Baron Van Lynden
“God”

“Fremragende service, fornemt bil.”

10-03-2015 19:56

Information om Salzburg

Biludlejning Salzburg
Biludlejning Salzburg

Indledning

Salzburg er den fjerde by i Østrig og hovedstaden i den eponyme stat. Byens centrum med dens smukke bygninger i barokstil er verdensberømte. I 1997 blev byen sat på UNESCO Verdensarvlisten. Desuden er Salzburg kendt som fødestedet for Wolfgang Amadeus Mozart.

Befolkning

Befolkningen i Salzburg er steget med omkring 50% over de sidste 50 år, byen har i dag 150.000 indbyggere.

Beliggenhed

Salzburg er beliggende langs Salzach-floden på den nordlige side af Alperne, syd for byen rejser der sig de høje Alp toppe, og mod nord ligger det bakkede Oberösterreich landskab. Salzburg ligger 150 kilometer øst for München og 300 kilometer vest for den østrigske hovedstad Wien.

Økonomi

Med mere end fire millioner besøgende om året er turisme en af grundpillerne i Salzburgs økonomi, men også finansielle tjenesteydelser er godt repræsenteret, samt energiforsyning og mineindustrien.

Endvidere er Salzburg et vigtigt uddannelsescenter med et offentligt universitet, et medicinsk universitet (privat) og et konservatorium. På grund af denne brede tilbud på viden har Salzburg udviklet sig til et højteknologiske center.

Lufthavne

Lufthavnen i Salzburg er opkaldt efter den mest berømte indbygger i byen: Wolfgang Amadeus Mozart. Lufthavnen ligger godt over 3 kilometer sydvest for Salzburg.

Offentlig transport

I centrum af Salzburg er der både trolleybusser og almindelige busser, der er 20 linjer i alt og busserne kører meget hyppig. 

For destinationer længere væk er der en ordning med bybaner, den såkaldte S-Bahn. Disse afgår hver 30 minutter fra den centrale station. Linje S1 kører til den berømte Stille Nat Kapel i Oberndorf.

Byen har fremragende togforbindelser med München, Innsbruck, Zürich og Wien, hvori de forbinder med højhastighedstog ICE.

Trafik og parkering

Bilkørsel omkring centrum af Salzburg kan være en frustrerende sag. Derudover vil du gå glip af så mange af byens seværdigheder. Det er bedre at parkere din bil i et af parkeringshusene. Der er en el-informationssystem, der fører dig til ledige parkeringspladser, dette system begynder på motorvejen nær Salzburg.

For at reducere biltrafikken, byrådet stimulerer brugen af cykler. På Turistkontoret er der et detaljeret cykelkort med ruteforslag og alle af byens attraktioner.

Hoteller

Salzburg har mange hoteller til at tilbyde. For en by på denne størrelse er ganske særligt der findes så mange som otte fem stjernet-hoteller og mere end 40 fire stjernet-hoteller. De mere traditionelle hoteller er beliggende i centrum, de moderne hoteller er beliggende i det nyere bydistrikt på højre bred af Salzach.

Eksterne kilder

For mere information om Salzburg, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Active Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Megadrive
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Salzburg

EasyTerra Biludlejning Salzburg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Østrig, men i en anden by end Salzburg, klik venligst igennem til Biludlejning Østrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Østrig du ønsker at leje en bil.