Billeje Luxembourg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Luxembourg.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Luxembourg

 1. Hjem
 2. Biludlejning Luxembourg
 3. Biludlejning Luxembourg
EasyTerra Biludlejning Luxembourg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Luxembourg

Biludlejning Luxembourg
Biludlejning Luxembourg

Indledning

Luxembourg City er en gammel fæstning. Engang var den en af Europas stærkeste fæstninger. Dette endte i 1867, da Luxembourg nedrev de fleste af sine mure og skiftede til en neutral status. De resterende kasematter og resten af den historiske by står på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1994. Disse kasematter (underjordiske gange) er en af Luxembourgs vigtigste attraktioner. Desuden findes den smukke Cathédrale Notre-Dame-de-Luxembourg, en imponerende buebro (Pont Adolphe) over Pétrusse, og du kan nyde moderne kunst på Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean. I gågadens område, i centrummet, vil du finde elegante (og dyre) butikker og fremragende.

Befolkning

Luxembourg City har en befolkning på 90.000 mennesker. 

Beliggenhed

Hovedstaden i Luxembourg ligger i den sydlige del af landet. Byen begyndte som en fæstning på et plateau, som er omgivet af en dyb kløft på tre sider. En ideel placering for en befæstet by. Disse dybe kløfter fra Alzette og Pétrusse floder er nu kalibreret af broer og viadukter. 

Økonomi

Luxembourg er en af de rigeste byer i verden. Det er et finansielt og administrativt centrum. Der er mange banker og nogle vigtige afdelinger af Den Europæiske Union, herunder Den Europæiske Domstol og Den Europæiske Investeringsbank. Industriproduktionen består af stål (men dette er langt mindre vigtigt end for halvtreds år siden) og kemi. Endvidere har flere store internetvirksomheder deres internationale eller europæiske hovedkontor her, herunder Skype og eBay.

Lufthavne

Hovedstadens lufthavn, Findel Lufthavn, ligger seks kilometer fra centrummet. Det er nemt tilgængeligt med udlejningsbil: Fra ringen omkring Luxembourg City tager frakørsel 7. Lufthavnen er også tilgængelig fra A1 (Luxembourg-Trier), frakørsel 9.

Offentlig transport

Byen har et effektivt netværk af offentlige busser. Alle linjer har deres udgangspunkt i den centrale busstation Hamilius. Om natten er der en "bus on demand". Du kan bestille denne såkaldte Nightrider – ligesom en taxi – over telefonen.

Trafik og parkering

At køre rundt i Luxembourg City er nemt. Dog er der mange ensrettede gader, men byen er ikke særlig stor, så vil du ikke fare vild. At finde en parkeringsplads kan være svært. Der er flere parkeringspladser omkring centrummet (for eksempel på busstationen, ved Place de la Constitution og på Place du Théatre), men disse er ret dyrt. Du kan parkere omkring Gare Centrale. Eller tager til en af de P+R faciliteter lige uden for byen og fortsætte med offentlig transport. I weekenderne og på helligdage kan du parkere din udlejningsbil gratis på parkeringen Glacis, 1,5 kilometer nordvest for centrummet.

Hoteller

Luxembourg har en bred vifte af hoteller. Hotellerne i centrummet er dyre. Billigere alternativer findes hovedsageligt i den sydlige del af byen. Desuden er der en stor campingplads, omkring fem kilometer sydvest for centrummet. Luxembourg er et populært destination, og der er mange EU baserede institutioner. Det betyder, at hoteller ofte er fuldt booket. Derfor anbefaler vi, at du booker dit hotel i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Luxembourg, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Luxembourg

EasyTerra Biludlejning Luxembourg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Luxembourg, men i en anden by end Luxembourg, klik venligst igennem til Biludlejning Luxembourg side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Luxembourg du ønsker at leje en bil.