Billeje Riga Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Riga Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Riga Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Letland
 3. Biludlejning Riga
 4. Riga International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Riga Lufthavn

Riga Lufthavn i en nøddeskal 

Riga Lufthavn er langt den største lufthavn i de baltiske lande, og ofte kaldes en af de bedste i regionen.

Lufthavnen ligger 10 kilometer vest for Rigas bycentrum, Letlands hovedstad. Der er endnu ingen togforbindelse til lufthavnen, men planerne er blevet udviklet. Der er også gode busforbindelser, ikke kun til hovedstaden, men også til de omkringliggende lande Estland, Litauen og Rusland. Lufthavnen ligger lige langs motorvejen A10, og derfor nemt at komme til med bil. 

På nuværende tidspunkt tilbyder lufthavnen kun få butikker og spise- og drikkefaciliteter. Men en ny terminal er ved at blive bygget, og dette vil øge udbuddet betydeligt. Der er en VIP-lounge, som har nogle mødelokaler, men for omfattende business faciliteter, herunder konferencelokaler, skal du henvende dig til businesshotellerne i hovedstaden. Planerne er blevet udviklet til at bygge et businesscenter i nærheden af lufthavnen. Andre faciliteter i Riga Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater, et postkontor, et apotek og trådløst internet.

I luftfartsindustrien er Riga Lufthavn betegnet med forkortelserne RIX (IATA lufthavnskode) og EVRA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Riga Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • Autorent
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Prime Car Rent
 • Thrifty
 • Your Rent