Billeje Riga

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Riga.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 5. oktober - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Riga

 1. Hjem
 2. Biludlejning Letland
 3. Biludlejning Riga
EasyTerra Biludlejning Riga er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Riga

Biludlejning Riga
Biludlejning Riga

Indledning

Den lettiske hovedstad Riga er den smukkeste by i de baltiske lande. Den historiske by er velbevaret og i de seneste år har større restaureringer fundet sted. Rigas centrum står på UNESCOs verdensarvsliste. For dem, der elsker arkitektur, vil nyde det meget, men selv hvis du er mindre interesseret i arkitektur, er Riga et vidunderligt og stemningsfyldt sted. Der er mange interessante museer, caféer og terrasser.

Befolkning

Byen har en befolkning på mere end 700.000.

Beliggenhed

Riga ligger på begge banker af Daugava, omkring ti kilometer fra mundingen af floden i Rigabugten, som er forbundet med Østersøen. Det historiske centrum ligger på flodens højre bred.

Økonomi

Riga har altid været en vigtig by for handel mellem Vest og Østeuropa, og det er stadig. Siden uafhængigheden blev havnen moderniseret, og en ny passagerterminal er blevet bygget. Desuden er den lettiske hovedstad det vigtigste finansielle centrum for de baltiske lande. Industri fokuserer primært på forarbejdning af lokale produkter, især tømmer og mad. Flere og flere mennesker opdager, at Riga en en sjov destination, og derfor er turisme stadig mere vigtigt.

Lufthavne

Rigas lufthavn ligger ti kilometer vest for byens centrum. Riga International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra byens centrum tager A10 (eller A7, der slutter sig til A10) og tager afkørslen til P133. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Den lettiske hovedstad har fremragende offentlige transport, som består af busser, sporvogne og trolleybusser. Du kan købe en heldags pass, 3-dages billet eller 5-dages billet, der gælder for alle former for offentlig transport. Lidt billigere er billetter, der kun er gyldige for en form for transport (enten busser eller sporvogne eller trolleybusser).

Trafik og parkering

Den gamle by er en fodgænger zone. Desuden er der mange ensrettede gader i byens centrum. Selvom man har i de seneste år bygget nogle parkeringshuse, er det stadig svært at finde en parkeringsplads i Rigas centrum.
Hvis du gerne vil opleve mere af Letland end blot dens hovedstad, er en udlejningsbil et ideelt transportmiddel. I de seneste år er mange af landets veje blevet istandsat. Men vær forsigtig på sekundære veje: En asfalteret vej kan pludselig - og uden varsel - blive til en grusvej.

Hoteller

Riga har et godt udvalg af overnatningsmuligheder i alle kategorier. Især budgetkategori for backpackere er godt repræsenteret, men i de seneste år er mange middelklasse og luksus hoteller blevet tilføjet. Husk, at tage højde for, hvor dit hotel ligger, og hvor langt den ligger fra det historiske centrum. Hvis du gerne vil besøge Riga om sommeren, anbefaler vi, at du booker dit hotel i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Riga, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • Autorent
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Prime Car Rent
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Riga

EasyTerra Biludlejning Riga sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Lufthavne

Hvis du søger efter en lejebil i Letland, men i en anden by end Riga, klik venligst igennem til Biludlejning Letland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Letland du ønsker at leje en bil.