Billeje Treviso

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Treviso.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Treviso.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Treviso

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Treviso
EasyTerra Biludlejning Treviso er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Treviso

Biludlejning Treviso
Biludlejning Treviso

Introduktion

Treviso er hovedstaden i Veneto provinsen. Det er en lille og hyggelig hovedstad, maleriske. I romertiden var denne nu lille by betydningsfuld. I øjeblikket er det først og fremmest kendt som hjemsted for grundlæggeren af Benneton.

Befolkning

Treviso har kun 31,000 indbyggere. Dens mest berømte indbygger nogensinde (i moderne tid) er Luciano Benetton 'faren' til tøjmærket med samme navn.

Beliggenhed

Treviso ligger omkring 50 kilometer til den sydlige del af Dolomitterne, hvilket gør det til en passende base, hvorfra man kan besøge bjergene. Det er også muligt at gøre en dags tur til Venedig fra Treviso. Det er placeret på mindre end 50 kilometer. 

Efter Anden Verdenskrig har Treviso bygget en beklædnings-, solbrille- og skistøvler er fremstillet. Tøjindustrien er kendetegnet ved Benneton: En stor international aktør i tekstilindustrien. I (nærheden af) Treviso 80 % af verdens solbriller og skistøvler er fremstillet. Disse industrier er truet på mellemlang til lang sigt af stigende konkurrence fra kinesere. Ud over disse industrier, Treviso er også kendt for sine vine.  

Nær Treviso er Guiseppe Lufthavn placeret. På denne lille lufthavn indenlandske flyvninger og en række internationale flyvninger ekspederes. De internationale flyvninger er hovedsagelige fra store byer som Bruxelles og London.

Offentlig transport

Denne maleriske by har ingen bybusser eller noget af den slags. Men Treviso er vel forbundet til andre byer som Venedig. Med tog vil du være i Venedig inden for en halv time. Du kan også tage bussen til mange andre byer i regionen.

Trafik og parkering

I Treviso er der ingen trafik eller parkeringsproblemer. Det er meget tilgængeligt med bil og desuden er det nemt at køre til Venedig.

Hoteller

Treviso har kun et hotel. Uden for byen er der omkring 10 hoteller. Hvis du ikke har en bil, er dette ikke ideelt. Så hvis du ønsker at opholde dig i byen så husk på at booke i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Treviso anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Treviso

EasyTerra Biludlejning Treviso sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Treviso, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.