Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Foligno

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Foligno.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Foligno

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Foligno
EasyTerra Biludlejning Foligno er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Foligno

Indledning

Foligno er en af de få byer i Umbrien i Italien, som ikke er bygget på toppen af en bakke. En af byens største attraktioner er den årlige Giostra della Quintana festival, hvor middelalderlige turneringer bliver afholdt. Det bliver afholdt i juni og september, og i løbet af denne festival serverer restauranterne typiske middelalderlige retter.

Befolkning 

Byen har næsten 60.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Foligno ligger langs Topino floden, som udspringer i Appenninerne og strømmer ind i sletterne nærliggende byen. Selvom selve byen ligger på en slette, er Foligno omgivet af bakker. Byen ligger i et seismisk aktivt område: Foligno blev ramt af store jordskælv i 1832 og 1997.

Økonomi

Folignos indbyggere er kendt som hårdtarbejdende mennesker, der ikke bliver forbløffet over ting, der ikke kan undgås, som et jordskælv. De vigtigste indtægtskilder er handel og forarbejdning af landbrugsprodukter fra omegnene. Foligno er også den officielle leverandør af hamp til Vatikanet. Hampen bruges for eksempel til at lave reb til kirkeklokkerne.  

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er Aeroporto Internazionale dell'Umbria Sant’EgidioPerugia, der ligger mere end 25 kilometer nordvest for Foligno. Man kommer dertil med udlejningsbil ad SS75.

Offentlig transport

Foligno har en god offentlig transport. Bybusser kører ofte og som regel til tiden. Der er også forbindelser til andre byer i det centrale Italien, herunder Firenze og Rom.

Trafik og parkering

Foligno er ikke en travl by og du kommer ikke til at have problemer med at finde din vej rundt. At finde en parkeringsplads til din udlejningsbil er heller ikke et problem, da der er adskillige parkeringspladser og parkeringshuse, herunder Ex Zuccherificio Parkering, Plateatico Parkering, Via Trasimeno Parkering og Cimitero Parkering.

Hoteller

Foligno har et stort udvalg af pensionater og bed & breakfasts. Der er også nogle firestjernede hoteller. I nærheden kan du udleje gårde (landboturisme), og der er adskillige campingpladser. 

Eksterne kilder

For mere information om Foligno, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Foligno, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.