• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+49 89 54195558015
Åbningstider

Billeje Arezzo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Arezzo.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 25% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 3. oktober
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Arezzo

EasyTerra Biludlejning Arezzo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Arezzo

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Arezzo. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  7.3 (6586)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7 (7739)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Maggiore

  7 (1622)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  6.9 (5756)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  6.5 (9343)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Drivalia

  7.4 (445)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3180)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 254 bedømmelser

Biludlejere i og omkring Arezzo

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Arezzo, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Arezzo

EasyTerra Biludlejning Arezzo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Piazzale della Repubblica, 1A
Via Fiorentina 101
Via Pietro Calamandrei, 97

Information om Arezzo

Indledning

Arezzo er en attraktiv by i den italienske Toscana region. På trods af den senere konstruktion af mere moderne bygninger, har den middelalderlige karakter af det gamle bycentrum blevet bevaret. Her kan du besøge mange monumentale kirker, og store dele af bymuren eksisterer endnu.

Befolkning 

Byen har 100.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Arezzo er beliggende i Toscanas centrum, i Chianti regionen. Byen ligger højt på en bakke langs Arno floden. Den ældste del af byen ligger på toppen af bakken.

Økonomi

Turismen spiller en stor rolle i den lokale økonomi. Besøgende kommer til Arezzo for at nyde den middelalderlige atmosfære, som bliver forbedret i løbet af de mange festivaler, der er organiseret i løbet af sommermånederne. Lige fra fortiden er Arezzo også en by med arbejdstagere i ædle metaller, hovedsagelig guldsmede. Du vil derfor finde mange butikker, der sælger lokalt producerede smykker.  

Lufthavn 

Den nærmeste lufthavn er Firenze Lufthavn, officielt kaldet Amerigo Vespucci Lufthavn, men ofte omtalt som Peretola Lufthavn. Det ligger 90 kilometer nordvest for Arezzo og er let tilgængelig med en udlejningsbil via motorvej A1.

Offentlig transport

Arezzo har god offentlig transport. Busselskabet Etruria Mobilità kører til destinationer i byen og til byer i Arezzo provinsen.

Trafik og parkering

Arezzos gamle centrum er en gågade. Du kan parkere din udlejningsbil i en af de kommunale parkeringspladser uden for de gamle bymure og udforske byen til fods. Parkeringspriser er lave: du betaler omkring € 10 for en hel dag.

Hoteller

Arezzo har et godt udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra vandrehjem og nogle almindelige gæstehuse til luksuriøse hoteller. Du kan også udleje en toscansk gård (Landbrugsturisme) i byens nærhed, og der er også adskillige campingpladser. I denne sammenhæng er naturligvis praktisk at have en udlejningsbil til din rådighed. 

Eksterne kilder

For mere information om Arezzo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Europcar
 • Maggiore
 • Avis
 • Budget
 • Drivalia
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Arezzo