Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Hilversum

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Hilversum.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Hilversum

  1. Hjem
  2. Biludlejning Holland
  3. Biludlejning Hilversum
EasyTerra Biludlejning Hilversum er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Hilversum

Introduktion

Hilversum er en haveby med masser af grønt og smukker villaer fra begyndelsen af sidste århundrede. Der er også flere arkitekturiske interessante bygninger, som f.eks. rådhuset og den gothiske St. Vitus kirke. Hilversum er først og fremmest kendt som en transmitterende by: alle de nationale transmitteringsselskaber er beliggende i byen. Selvom radio -og fjernsynsselskaber er beliggende på tværs af Hilversum, bliver programmer primært transmitteret fra den store Mediapark i den nordlige del af byen. Teknisk er Hilversum en landsby, da den aldrig er blevet overrakt by-rettigheder.

Befolkning

Mærkeligt nok er byens befolkningstal, siden 1960, gået ned fra 100.000 til dets nuværende 80.000. Dette er delvist på grund af manglende plads til udvidelse.

Beliggenhed

Hilversum er centralt beliggende i Gooi regionen i den sydøstlige del af provinsen Nordholland, 30 km. sydøst for Amsterdam og 20 km. nord for Utrecht, byen er omgivet af skov og heder. I det omgivende område er der masser af muligheder for de der elsker vandsport på Loosdrechtse og Ankeveense plassen.

Økonomi

Fra det 18. århundrede og fremad udviklede Hilversum sig til centrum for tekstilindustrien: vævning og gobelin. Alt dette er forsvundet. Transmitteringsselskaberne forsyner med de fleste jobs i Hilversum og de er den fremdrivende kraft bag byens økonomi. Dét, at de nationale transmitteringsselskaber er beliggende i Hilversum er helt tilfældigt. I 1918 bosatte Nederlandenes signalerende Maskineselskab sig i Hilversum for at udføre dets første eksperimenterende radioudsendelser under navnet Hilversum trådløst Selskab (Hilversumse Draadloze Omroep eller HDO). Da transmitteringsselskaberne blev grundlagt bosatte dig sig også i Hilversum.

Lufthavne

Den nationale lufthavn Schiphol er let at nå via A1 og A9 motorvejene (ca. 45 km.).
Hilversum lufthavn er beliggende øst for byen og anvendes først og fremmest til fritidsaktiviteter: små fly, paragliding, faldskærmsudspring.

Offentlig transport

I Hilversum er der adskillige bybusser der alle afgår fra pladsen foran den centrale station. Bybusserne når også ofte ud til omgivender områder som f.eks. Bussum. Regionale busser afgår også fra den centrale station mod Amsterdam, Utrecht, Amersfoort og Almere.

Hilversum har tre togstationer: Central, Noord og Sportpark. For besøgende af mediecentrummet er Noord en vigtig station. Den er beliggende lige overfor medieparken. For nogle år siden mistede byens Centralstation sin intercitystatus, hvilket betyder at regionale toge kun afgår mod Amsterdam, Amersfoort og Utrecht.

Trafik og parkering

Hilversum er beliggende på knudepunktet af A1 motorvejen (Amsterdam-tyske grænse) og A27 (Almere-Utrecht). I løbet af morgen -og aftenmyldretiden er disse motorveje ekstremt travle. Vest for byen fører N201 til A2 motorvejen (Amsterdam-Maastricht).

Trafikken i selve byen har været problematisk i flere år. Byrådet har taget utallige forholdsregler for at hjælpe trafikkens bevægelser, men intet virker åbenbart. Mange gader er ensrettede, hvilket kombineret med de til tider snoede veje, gør det besværligt at finde vej i centrum. Derudover tiltrækker transmitteringsselskaberne megen trafik, hvilket betyder at vejene tit er travle.

Det er ikke let at finde et sted at parkere i centrum af Hilversum. Derudover er du ikke tilladt at parkere  - og betale - i mere end en time. I centrum er der fem indendørs parkeringshuse, hvilke ofte er fyldte. På kanten af byen (langs den cirkulære vej) er der få parkeringsområder. Beliggenhed for parkeringsfaciliteterne er indikerede på vejskilte.

Hoteller

Hilversum har et middelmådigt udvalg af hoteller, hvilke ofte er fuldt bookede. Som en medieby tiltrækker Hilversum mange besøgende. Vi anbefaler derfor, at du booker dit hotelværelse på forhånd. Der er to 4-stjernede hoteller. I det omgivende område er der også flere hoteller og moteller.

Eksterne kilder

For mere information om Hilversum anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Europcar
  • Hertz
  • Thrifty

Biludlejningssteder i Hilversum

EasyTerra Biludlejning Hilversum sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Hilversum, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.